XIAOMI
Xiaomi Mi Smart 2 Álló ventilátor (BHR4828GL)
  • Cikkszám: 273192
XIAOMI

Xiaomi Mi Smart 2 Álló ventilátor (BHR4828GL)

  • Cikkszám: 273192

39 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Fokozatok száma
100 db
Zajszint
30,2 dBA
Légszállítás
20 m3/h
Szín
Fehér

A Xiaomi Mi Smart 2 álló ventilátor erőteljes, mégis kíméletes légkeverést biztosít, amelyet a 7+5 ventilátorlapát kelt, és akár 14 méterre is eljuttatja a fuvallatot. Magassága tetszés szerint állítható asztali vagy padlón álló használathoz. A Mi Home alkalmazás által további funkciók elérhetőek. DC motorjának köszönhetően nem csak energiát takarít meg, de működése rendkívül csendes is.

7+5 szárny alakú lapát - A szelíd szellő titka

A ventilátor lapátok két rétege egyszerre forog, növelve a légáramlást az erősebb hűtés érdekében. Szélesebb elérésével a kettős pengék enyhébb háromdimenziós szellőt is biztosítanak

Személyre szabott működés

Válts a természetes szellő vagy a közvetlen fújás között. Állítsd be a ventilátor sebességét bárhol 1-100 között a Mi Home alkalmazásban, hogy elérd a kívánt légáramot.

Az okos ventilátort működtetheted meglévő hangasszisztenseddel is. Kapcsold ki vagy be és állítsd be a ventilátor sebességét hangutasításokkal.

DC motorral csupán 1kWh fogyasztás egész nyárra

A ventilátor réztekercses DC motort használ, amelynek magasabb a működési hatékonysága és hosszabb az élettartama, mint az alumínium tekercses motoroké. Állandó sebességet biztosít a stabilabb ventilálás és az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében. A szárny alakú ventilátor-lapátok maximálisan 20 m3/perces hozamú légáramot képesek létrehozni.

Tökéletes minden szobában

Nyomd meg a gombot a magasság egyszerű beállításához. Elhelyezheted a ventilátort asztalon vagy a padlón.

Ultraszéles hatókörű, 140°-os ventiláció

Állítható széles szögű levegőfújás, maximális hatótávolsága 14 méter, így könnyedén lehűti a szobát az egész család részére.

A szobát nem csak hűvösen, de csendesen is tartja

A sima járású, kefe nélküli DC motorral és a kettős ventilátorlapátokkal a ventilátort úgy optimalizálták, hogy kivételesen csendes, zavartalan élményt nyújtson.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés