Gorenje
Gorenje N61EA2W4 Kombinált hűtőszekrény
  • Cikkszám: 273920
Gorenje

Gorenje N61EA2W4 Kombinált hűtőszekrény

  • Cikkszám: 273920

168 999 Ft / db
184 999 Ft / db helyett

db
-16 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Űrtartalom
300 l
Hűtő űrtartalma
204 l
Fagyasztó űrtartalma
96 l
Külső méret
59,2 x 185 x 56 cm
Zajszint
38 dBA
Szín
Fehér
Energiaosztály
E
Éves energiafogyasztás
242 kwh/év
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
Hűtőtípus
Alulfagyasztós
Magasság
185 cm
Szélesség
60 cm
Mélység
59,2 cm
Tovább olvasom
300 l
Űrtartalom
204 l
Hűtő űrtartalma
96 l
Fagyasztó űrtartalma
59,2 x 185 x 56 cm
Külső méret
38 dBA
Zajszint
Fehér
Szín

A piac egyik legjobb hűtőrendszere, amely a fagyasztórészbe van beépítve, az energiafogyasztás csökkentése érdekében megakadályozza a jég és dér felhalmozódását. Ennek eredményeként az élelmiszerek tárolására szolgáló hely optimálisan kihasználható, és a belső tér leolvasztása és tisztítása már nem szükséges. A fagyasztott élelmiszerek csomagjai vagy darabjai nem tapadnak egymáshoz, így a fagyasztóban lévő élelmiszerek rendezettek és tiszták lesznek.

Kombinált hűtőszekrény, amely felismeri az Ön szokásait

Ezt az intelligens rendszert arra fejlesztették ki, hogy állandó hőmérsékletet tartson a hűtőszekrényben, függetlenül attól, hogy milyen gyakran nyitja ki a hűtőszekrény ajtaját. A hűtőszekrény folyamatosan figyeli a használat módját, és szabályozza a hőmérsékletet, hogy megakadályozza a hőmérséklet emelkedését, így biztosítva, hogy az élelmiszer hosszabb ideig friss maradjon, és csökkenti az energiafogyasztást. 

Gyorsfagyasztás

A FastFreeze funkció -24 °C-on lefagyasztja az élelmiszereket, hogy megőrizze az élelmiszerben lévő összes ásványi anyagot. Körülbelül 2 nap elteltével a funkció automatikusan kikapcsol, és a fagyasztórész hőmérséklete visszaáll az előzőleg beállított értékre. 

A hűtőszekrény és a fagyasztó egyszerű kezelése

A nagy és átlátszó LED képernyő lehetővé teszi a készülék beállításainak egyszerű megtekintését és kezelését. A képernyőn a °C szimbólumot 2 másodpercig nyomva tartva egyszerűen kiválaszthatja a hűtő- vagy fagyasztórészt, és egyszerűen beállíthatja benne a hőmérsékletet. 

Kifinomult és elegáns dizájn

Az új mélységű kialakításnak köszönhetően ez a hűtőszekrény elegánsan illeszkedik konyhájába, miközben nagyon nagy kapacitást kínál az élelmiszerek tárolására. 

Kifogástalanul tiszta

Az innovatív kialakításnak és a fényes, sima belső bélésnek köszönhetően a Gorenje GardenFresh kombinált hűtőszekrények rendkívül könnyen tisztíthatók, ezért gondoskodtunk arról, hogy az élelmiszerek egészségesek és biztonságosak maradjanak. 

Elegáns és kifinomult dizájn

Elegáns kialakításával és praktikus mélységével ez a hűtőszekrény ideálisan illeszkedik konyhájába, bár nagyon nagy kapacitást kínál különféle élelmiszerek tárolására. 

Csendes működés

A készülék 38 dB-es zajszinten működik, ami olyan, mint egy csendes beszélgetés 2 ember között. Ez a csendes működés a kiváló szigetelés és az innovatív hűtőrendszeri megoldások eredménye.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés