Gorenje
Gorenje N6A2XL4 Alulfagyasztós hűtőszekrény
  • Cikkszám: 273922
Gorenje

Gorenje N6A2XL4 Alulfagyasztós hűtőszekrény

  • Cikkszám: 273922

169 999 Ft / db
179 999 Ft / db helyett

db
-10 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Űrtartalom
300 l
Hűtő űrtartalma
204 l
Fagyasztó űrtartalma
96 l
Speciális rekeszek és kiegészítők
Crisp Zone
Technológia
NoFrost Plus
Külső méret
185 × 60 × 59,2 cm
Zajszint
38 dBA
Energiaosztály
E
Éves energiafogyasztás
242 kwh/év
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
Hűtőtípus
Alulfagyasztós
Súly
58,5 kg
Magasság
185 cm
Szélesség
60 cm
Mélység
59,2 cm
Tovább olvasom
300 l
Űrtartalom
204 l
Hűtő űrtartalma
96 l
Fagyasztó űrtartalma
Crisp Zone
Speciális rekeszek és kiegészítők
NoFrost Plus
Technológia
185 × 60 × 59,2 cm
Külső méret

A Gorenje N6A2XL4 Alulfagyasztós hűtőszekrény ideális választás minden konyhába. A CrispZone Humidity Control technológiának köszönhetően a zöldségek és gyümölcsök tovább maradnak frissek és ropogósak. A FastFreeze funkció gondoskodik róla, hogy a frissen lefagyasztani kívánt ételek pillanatok alatt elérjék a megfelelő hőmérsékletet.

NoFrost Plus

A piac egyik legjobb hűtőrendszere a fagyasztórekeszbe szerelve megakadályozza a jég és a dér felhalmozódását, hogy alacsonyan tartsa az energiafogyasztást. Ennek eredményeként a tárolókapacitás kihasználása optimális, a belső tér leolvasztása és tisztítása már nem szükséges. A fagyasztott élelmiszerek csomagjai vagy darabjai nem tapadnak egymáshoz, így a fagyasztóban lévő élelmiszerek tisztán és rendben maradnak.

Egy hűtő-fagyasztó, amely felismeri a szokásait

Ezt az intelligens rendszert úgy fejlesztették ki, hogy állandó hőmérsékletet tartson fenn a hűtőszekrényben, függetlenül attól, hogy milyen gyakran nyitja ki az ajtót. A hűtőszekrény folyamatosan figyeli a használat módját, és szabályozza a hőmérsékletet, hogy megakadályozza a hőmérséklet-emelkedést, biztosítva az élelmiszerek frissességét és csökkentve az energiafogyasztást.

IonAir MultiFlow 360°

Az IonAir negatív töltésű ionokat hoz létre a készülék belsejében, amelyek a MultiFlow 360°-os rendszernek köszönhetően egyenletesen oszlanak el a hűtőtérben. Az ezekkel az anionokkal dúsított levegő megőrzi az ízt és eltávolítja a kellemetlen szagokat.

CrispZone HumidityControl funkcióval

A tágas CrispZone fiókot úgy tervezték, hogy megőrizze a tápanyagokat és meghosszabbítsa az étel frissességét az alacsony hőmérsékletnek és a páratartalom beállításának köszönhetően.

Gyors fagyás

A FastFreeze funkció -24 °C-on lefagyasztja az élelmiszert, hogy megőrizze az élelmiszerben található ásványi anyagok nagy részét. Körülbelül 2 nap elteltével a funkció automatikusan kikapcsol, és a fagyasztótér hőmérséklete visszaáll a kezdeti beállításra.

SensoTech kapcsoló

A nagy és áttekinthető LED-kijelző lehetővé teszi a beállítások azonnali vezérlését. Ha 2 másodpercig lenyomva tartja a °C szimbólumot, egyszerűen válthat a rekeszek között, és külön szabályozhatja a hőmérsékletet a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban.

Nincs korlátozás az ajtónyitásra

A hűtőszekrény ajtajának derékszögben történő nyitásának köszönhetően minden polc és szemetes teljesen kihúzható. Ez a megoldás ideális az oldalfalhoz, vagy a munkalaphoz vagy más készülékhez elhelyezett hűtőszekrényekhez.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés