Gorenje
Gorenje NRK6192CLI Alulfagyasztós hűtőszekrény
  • Cikkszám: 260990
Gorenje

Gorenje NRK6192CLI Alulfagyasztós hűtőszekrény

  • Cikkszám: 260990

258 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 36 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Űrtartalom
300 l
Hűtő űrtartalma
204 l
Fagyasztó űrtartalma
96 l
Speciális rekeszek és kiegészítők
ConvertFreshZone több hőmérsékletre is beállítható frissen tartó rekesz
Technológia
NoFrost Plus
Zajszint
38 dBA
Szín
Bézs
No frost
Igen
Energiaosztály
E
Éves energiafogyasztás
242 kwh/év
Automatikus leolvasztás a hűtőtérben
Igen
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
Hűtőtípus
Alulfagyasztós
Súly
60 kg
Magasság
185 cm
Szélesség
60 cm
Mélység
59,2 cm
Tovább olvasom
300 l
Űrtartalom
204 l
Hűtő űrtartalma
96 l
Fagyasztó űrtartalma
ConvertFreshZone több hőmérsékletre is beállítható frissen tartó rekesz
Speciális rekeszek és kiegészítők
NoFrost Plus
Technológia
38 dBA
Zajszint

AdaptTech funkció: ezt az intelligens rendszert úgy fejlesztették ki, hogy állandó hőmérsékletet biztosítson a hűtőszekrényben, függetlenül attól, hogy milyen gyakran nyitod ki az ajtót. A hűtőszekrény folyamatosan figyeli, hogy általában mikor és hányszor nyitod ki az ajtót, és annak megfelelően szabályozza a hőmérsékletet. Mindezt annak érdekében, hogy megakadályozza a hőmérséklet emelkedését, egyúttal biztosítsa, hogy ételeid frissek maradjanak és csökkenjen a hűtő energiafogyasztása is.

Ideális mikroklíma minden polcon

Az IonAir rendszer a MultiFlow 360° funkcióval kitisztítja a hűtőszekrényben lévő levegőt, és fenntartja a frisseséget, mivel lehetővé teszi a természetes ionizációs folyamatot. A készülék által létrehozott és a belsejében keringtetett negatív töltésű ionok felfrissítik a levegőt és ideális környezetet teremtenek a friss élelmiszernek. A MultiFlow360° nevű ventilációs rendszer 14 szellőzőnyíláson keresztül egyenletesen oszlatja el a friss levegőt, ezzel biztosítva egyenletes hőmérsékletet minden polcon.

Nincs több fárasztó leolvasztás: NoFrost Plus

Az egyik legjobb hűtési rendszer, amely megakadályozza a jég és a fagy felhalmozódását a fagyasztóban az alacsony energiafogyasztás fenntartása érdekében. Ennek eredményeként a tárolókapacitás kihasználása optimális lesz és a mélyhűtő kiolvasztására és tisztítására már nem vagy kevésbé lesz szükség. A csomagolás vagy a fagyasztott ételek darabjai pedig nem fognak egymáshoz tapadni, miközben az ételek a fagyasztóban tiszták és rendezettek maradnak.

Jól áttekinthető hűtő és hatékony világítás

A hűtőszekrények LED-es világítása kiváló fényviszonyokat biztosít. Emellett, a hasznos élettartama harmincszor olyan hosszú, mint a hagyományos izzóké, és akár tízszer annyi energiát takarít meg.

A megfelelő hely palackok és dobozos italok számára

E praktikus tartó segítségével a palackok és dobozos italok könnyen hozzáférhetők és nem foglalják el azt a helyet, amit egyéb élelmiszerek tárolására is használhatnál.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés