Liebherr
Liebherr CBNsdc 5753 Alulfagyasztós hűtőszekrény
  • Cikkszám: 273679
Liebherr

Liebherr CBNsdc 5753 Alulfagyasztós hűtőszekrény

  • Cikkszám: 273679

519 999 Ft / db
539 999 Ft / db helyett

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 36 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Űrtartalom
362 l
Hűtő űrtartalma
259 l
Fagyasztó űrtartalma
103 l
Speciális rekeszek és kiegészítők
BioFresh
Technológia
DuoCooling, VarioTemp
Zajszint
33 dBA
Szín
Ezüst
No frost
Igen
Energiaosztály
C
Éves energiafogyasztás
180 kwh/év
Automatikus leolvasztás a hűtőtérben
Igen
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
Gyorshűtés funkció
Igen
Hűtőtípus
Alulfagyasztós
Súly
87,8 kg
Magasság
201,5 cm
Szélesség
59,7 cm
Mélység
67,5 cm
Tovább olvasom
362 l
Űrtartalom
259 l
Hűtő űrtartalma
103 l
Fagyasztó űrtartalma
BioFresh
Speciális rekeszek és kiegészítők
DuoCooling, VarioTemp
Technológia
33 dBA
Zajszint

Ez a Liebherr CBNSDC5753 alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény megbízható választás bármelyik konyhába. BioFresh technológiájának és frissentartó rekeszeinek köszönhetően tovább maradnak frissek nem csak a gyümölcsök és zöldségek, de a hús-és tejtermékek is. DuoCooling rendszere pedig biztosítja, hogy ne áramoljon levegő a fagyasztó és hűtőszekrény között, ezzel elkerülve az ételek kiszáradását és a szag terjedését.

NoFrost

A NoFrost védi a fagyasztóteret a nem kívánt jegesedéstől, amely sok energiát fogyaszt és a pénztárcát sem kíméli. A NoFrost azt jelenti: soha többé nem kell a fagyasztórekesz leolvasztásával bajlódnia, több ideje jut más dolgokra.

BioFresh

A különleges BioFresh rekeszekben 0 °C–hoz közeli a hőmérséklet, ami ideális feltételeket teremt az érzékeny élelmiszerek tárolásához. A legjobb az egészben: minden tökéletesen be van állítva gyárilag az azonnali használathoz, Önnek már csak élveznie kell a frissességet.

DuoCooling

A DuoCooling két teljesen elválasztott hűtőkörrel gondoskodik arról, hogy a hűtő– és fagyasztórész között ne történjen levegőcsere. Az élelmiszerek nem száradnak ki, és nincs szagátvitel. Ezáltal kevesebb dolgot kell kidobnia, ritkábban kell bevásárolnia, többet spórolhat, és tovább élvezheti az ízeket.

LightTower

Az optimálisan megvilágított belső térben örömét fogja lelni: a LightTower elemek előtérbe helyezik az élelmiszereket, és úgy vannak elhelyezve, hogy mindig maradéktalanul megvilágítsák a feltöltött hűtőszekrényt. Mivel a LightTower elemek az oldalfalak síkjában vannak beépítve, több hely marad az élelmiszerek számára.

VarioTemp

A VarioTemp azt jelenti, hogy bőséges mozgástér áll rendelkezésére, amikor élelmiszereket tárol a hűtőszekrényben. Ugyanis a fagyasztórekesz pontos hőmérsékletét -2 °C és +14 °C közötti tartományban is beállíthatja – és ezért ezt a rekeszt további hűtőzónaként is használhatja. Például rövid távon használható italokhoz és harapnivalókhoz bulikon – vagy hosszú távon pincerekeszként burgonya tárolására.

Cleaning Mode

Eddig választania kellett a hűtőszekrény tisztításakor: Kikapcsolja, hogy energiát spóroljon? Vagy bekapcsolva hagyja, hogy jobban lásson? A CleaningMode megszabadítja ettől a dilemmától: a hűtés kikapcsol, miközben a világítás bekapcsolva marad. Így könnyedén tisztíthatja Liebherr készülékét.

Jégakku

A jégakkuk duplán hasznosak; egyrészt a belső térben, másrészt kültéri használat esetén. A fagyasztószekrény belsejében még jó ideig biztosítják a fagyasztott áruk hűtését áramkimaradáskor. Kirándulások alkalmával pedig hűtőként szolgálnak az ételek és italok számára. És ez nem minden: SmartFrost-modelleknél elférnek a fagyasztórész felső részében is.

Holiday Mode

Elutazik? Küldje szabadságra Liebherr készülékét is: HolidayMode esetén a ventilátor és a SuperCool lekapcsol, hűtőszekrénye pedig +15 °C-ra szabályozza a hőmérsékletét. Ezzel áramot spórol, ugyanakkor megakadályozza a kellemetlen szagokat. A fagyasztórész természetesen bekapcsolva marad.

Night Mode

Liebherr készüléke jó éjszakát kíván – és zavartalan nyugalomról gondoskodik: a NightMode révén minden hangot és zajt kikapcsol. Az IceMaker sem mukkan. Ezenkívül lecsökken a belső világítás fényereje, hogy ne vakítson, ha éjszaka kinyitja a hűtőszekrényt.

Állítható rekeszek

Használja ki Liebherrében a teljes helyet – és teljesen az igényeinek megfelelően. Az állítható magasságú belső ajtópolcok segítenek ebben: ezek segítségével bármikor gyorsan és egyszerűen változtathatja a polcok felszerelési magasságát – ami azt jelenti, hogy teljesen rugalmasan és biztonságosan használhatók különféle edények és élelmiszerek tárolására.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés