Liebherr
Liebherr CBNsfc 522i Alulfagyasztós hűtőszekrény
  • Cikkszám: 273680
Liebherr

Liebherr CBNsfc 522i Alulfagyasztós hűtőszekrény

  • Cikkszám: 273680

369 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 36 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Űrtartalom
321 l
Hűtő űrtartalma
218 l
Fagyasztó űrtartalma
103 l
Speciális rekeszek és kiegészítők
BioFresh
Technológia
DuoCooling, EnergySaving, HolidayMode, NightMode
Zajszint
32 dBA
Szín
Ezüst
No frost
Igen
Energiaosztály
C
Éves energiafogyasztás
170 kwh/év
Automatikus leolvasztás a hűtőtérben
Igen
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
Gyorshűtés funkció
Igen
Hűtőtípus
Alulfagyasztós
Súly
75,1 kg
Magasság
185,5 cm
Szélesség
59,7 cm
Mélység
67,5 cm
Tovább olvasom
321 l
Űrtartalom
218 l
Hűtő űrtartalma
103 l
Fagyasztó űrtartalma
BioFresh
Speciális rekeszek és kiegészítők
DuoCooling, EnergySaving, HolidayMode, NightMode
Technológia
32 dBA
Zajszint

Ez a Liebherr CBNSFC522I alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény megbízható választás bármelyik konyhába. BioFresh technológiájának és frissentartó rekeszeinek köszönhetően tovább maradnak frissek nem csak a gyümölcsök és zöldségek, de a hús-és tejtermékek is. DuoCooling rendszere pedig biztosítja, hogy ne áramoljon levegő a fagyasztó és hűtőszekrény között, ezzel elkerülve az ételek kiszáradását és a szag terjedését.

NoFrost

A NoFrost védi a fagyasztóteret a nem kívánt jegesedéstől, amely sok energiát fogyaszt és a pénztárcát sem kíméli. A NoFrost azt jelenti: soha többé nem kell a fagyasztórekesz leolvasztásával bajlódnia, több ideje jut más dolgokra.

BioFresh

A különleges BioFresh rekeszekben 0 °C–hoz közeli a hőmérséklet, ami ideális feltételeket teremt az érzékeny élelmiszerek tárolásához. A legjobb az egészben: minden tökéletesen be van állítva gyárilag az azonnali használathoz, Önnek már csak élveznie kell a frissességet.

DuoCooling

A DuoCooling két teljesen elválasztott hűtőkörrel gondoskodik arról, hogy a hűtő– és fagyasztórész között ne történjen levegőcsere. Az élelmiszerek nem száradnak ki, és nincs szagátvitel. Ezáltal kevesebb dolgot kell kidobnia, ritkábban kell bevásárolnia, többet spórolhat, és tovább élvezheti az ízeket.

Beépített SmartDeviceBox

Lehet, hogy Liebherrje a konyhában áll – de ha akarja, bármikor csatlakoztatható az internethez. Az integrált SmartDeviceBox megnyitja a kaput az Intelligens Otthon összes előnye előtt. Egyszerűen csatlakoztassa, kapcsolja be, és csatlakoztassa Liebherr készülékét a hálózathoz Wi-Fi-n keresztül.

PowerCooling-rendszer

Szeretne biztos lenni abban, hogy a hideg levegő egyenletesen oszlik el a hűtőkészülékében? A PowerCooling-rendszer gondoskodik erről: az egyszerre erőteljes és halk ventilátor hatékonyan osztja el a hideg levegőt a teljes hűtőtérben.

Super Silent

Pszt, hallgassa csak: Liebherr készüléke annyira halk, hogy nagyon kell fülelnie, ha észre akarja venni. Mi ennek a titka? Minden hűtési komponens, pl. kompresszor, szelep, ventilátor és párologtató optimalizált és tökéletesen összehangolt. Így csak azt fogja hallani a konyhában, amit szeretne.

Cleaning Mode

Eddig választania kellett a hűtőszekrény tisztításakor: Kikapcsolja, hogy energiát spóroljon? Vagy bekapcsolva hagyja, hogy jobban lásson? A CleaningMode megszabadítja ettől a dilemmától: a hűtés kikapcsol, miközben a világítás bekapcsolva marad. Így könnyedén tisztíthatja Liebherr készülékét.

Holiday Mode

Elutazik? Küldje szabadságra Liebherr készülékét is: HolidayMode esetén a ventilátor és a SuperCool lekapcsol, hűtőszekrénye pedig +15 °C-ra szabályozza a hőmérsékletét. Ezzel áramot spórol, ugyanakkor megakadályozza a kellemetlen szagokat. A fagyasztórész természetesen bekapcsolva marad.

Bottle Timer

Ismerős probléma? Betesz egy üveg bort a fagyasztóba, hogy gyorsan lehűljön – és ott felejti. A BottleTimer-rel ez soha többé nem fordul elő: ez a funkció a SuperFrost aktiválásával extra gyors hűtésről gondoskodik. Mihelyt az üveg eléri az optimális hőmérsékletet, Liebherr készüléke alkalmazáson keresztül emlékezteti, hogy ki kell vennie az üveget.

Állítható rekeszek

Használja ki Liebherrében a teljes helyet – és teljesen az igényeinek megfelelően. Az állítható magasságú belső ajtópolcok segítenek ebben: ezek segítségével bármikor gyorsan és egyszerűen változtathatja a polcok felszerelési magasságát – ami azt jelenti, hogy teljesen rugalmasan és biztonságosan használhatók különféle edények és élelmiszerek tárolására. .

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés