Liebherr
Liebherr KGBNsfd 57Z33 Alulfagyasztós hűtőszekrény
  • Cikkszám: 273683
Liebherr

Liebherr KGBNsfd 57Z33 Alulfagyasztós hűtőszekrény

  • Cikkszám: 273683

299 999 Ft / db
319 999 Ft / db helyett

db
-20 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Űrtartalom
361 l
Hűtő űrtartalma
258 l
Fagyasztó űrtartalma
103 l
Speciális rekeszek és kiegészítők
BioFresh
Technológia
DuoCooling
Zajszint
35 dBA
Szín
Ezüst
No frost
Igen
Energiaosztály
D
Éves energiafogyasztás
226 kwh/év
Automatikus leolvasztás a hűtőtérben
Igen
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
Gyorshűtés funkció
Igen
Hűtőtípus
Alulfagyasztós
Súly
76,6 kg
Magasság
201,5 cm
Szélesség
59,7 cm
Mélység
67,5 cm
Tovább olvasom
361 l
Űrtartalom
258 l
Hűtő űrtartalma
103 l
Fagyasztó űrtartalma
BioFresh
Speciális rekeszek és kiegészítők
DuoCooling
Technológia
35 dBA
Zajszint

Ez a Liebherr KGBNSFD57Z33 alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény megbízható választás bármelyik konyhába. BioFresh technológiájának és frissentartó rekeszeinek köszönhetően tovább maradnak frissek nem csak a gyümölcsök és zöldségek, de a hús-és tejtermékek is. DuoCooling rendszere pedig biztosítja, hogy ne áramoljon levegő a fagyasztó és hűtőszekrény között, ezzel elkerülve az ételek kiszáradását és a szag terjedését.

NoFrost

A NoFrost védi a fagyasztóteret a nem kívánt jegesedéstől, amely sok energiát fogyaszt és a pénztárcát sem kíméli. A NoFrost azt jelenti: soha többé nem kell a fagyasztórekesz leolvasztásával bajlódnia, több ideje jut más dolgokra.

BioFresh

A különleges BioFresh rekeszekben 0 °C–hoz közeli a hőmérséklet, ami ideális feltételeket teremt az érzékeny élelmiszerek tárolásához. A legjobb az egészben: minden tökéletesen be van állítva gyárilag az azonnali használathoz, Önnek már csak élveznie kell a frissességet.

DuoCooling

A DuoCooling két teljesen elválasztott hűtőkörrel gondoskodik arról, hogy a hűtő– és fagyasztórész között ne történjen levegőcsere. Az élelmiszerek nem száradnak ki, és nincs szagátvitel. Ezáltal kevesebb dolgot kell kidobnia, ritkábban kell bevásárolnia, többet spórolhat, és tovább élvezheti az ízeket.

Állítható rekeszek

Használja ki Liebherrében a teljes helyet – és teljesen az igényeinek megfelelően. Az állítható magasságú belső ajtópolcok segítenek ebben: ezek segítségével bármikor gyorsan és egyszerűen változtathatja a polcok felszerelési magasságát – ami azt jelenti, hogy teljesen rugalmasan és biztonságosan használhatók különféle edények és élelmiszerek tárolására. .

Utólag beépíthető SmartDeviceBox

Szeretne felkészülni az okosotthonok világára? Liebherr készüléke támogatja ebben: utólag is beszerelhet egy SmartDeviceBox-ot, amellyel Liebherr készülékét az internethez csatlakoztathatja. A SmartDeviceBox néhány kézmozdulattal beépíthető, és használatával feltárul a digitális lehetőségek teljes univerzuma.

Super Silent

Pszt, hallgassa csak: Liebherr készüléke annyira halk, hogy nagyon kell fülelnie, ha észre akarja venni. Mi ennek a titka? Minden hűtési komponens, pl. kompresszor, szelep, ventilátor és párologtató optimalizált és tökéletesen összehangolt. Így csak azt fogja hallani a konyhában, amit szeretne.

Cleaning Mode

Eddig választania kellett a hűtőszekrény tisztításakor: Kikapcsolja, hogy energiát spóroljon? Vagy bekapcsolva hagyja, hogy jobban lásson? A CleaningMode megszabadítja ettől a dilemmától: a hűtés kikapcsol, miközben a világítás bekapcsolva marad. Így könnyedén tisztíthatja Liebherr készülékét.

Party Mode

Jöhetnek a vendégek – hiszen Liebherr készüléke is partihangulatban van. A PartyMode olyan funkciókat aktivál, mint a SuperCool és a SuperFrost. 24 óra elteltével Liebherr készüléke automatikusan visszatér a normál üzemmódba.

Night Mode

Liebherr készüléke jó éjszakát kíván – és zavartalan nyugalomról gondoskodik: a NightMode révén minden hangot és zajt kikapcsol. Az IceMaker sem mukkan. Ezenkívül lecsökken a belső világítás fényereje, hogy ne vakítson, ha éjszaka kinyitja a hűtőszekrényt.

Áramkimaradási riasztás

Liebherr készüléke az élelmiszerek igazi védőangyala: áramkimaradás esetén megbízhatóan jelez. A riasztás nemcsak hallható, hanem látható is. A kijelző mutatja az elért legmagasabb hőmérsékletet a fagyasztórészben. Szükségtelen riasztásra azonban soha nem kerül sor: ha rövid áramkimaradás esetén nem emelkedik meg kritikus mértékben a hőmérséklet, a riasztás elmarad.

Holiday Mode

Elutazik? Küldje szabadságra Liebherr készülékét is: HolidayMode esetén a ventilátor és a SuperCool lekapcsol, hűtőszekrénye pedig +15 °C-ra szabályozza a hőmérsékletét. Ezzel áramot spórol, ugyanakkor megakadályozza a kellemetlen szagokat. A fagyasztórész természetesen bekapcsolva marad.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés