JimJams
JimJams Photonionic Szemkörnyék ránctalanító szett
  • Cikkszám: 200692
JimJams

JimJams Photonionic Szemkörnyék ránctalanító szett

  • Cikkszám: 200692
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

JimJams Photonionic Szemkörnyék ránctalanító szettA JimJams Photonionic készüléke egyedülálló hármas hatással veszi fel a harcot a szem körüli ráncokkal szemben.
         Ránckezelés és bőrfunkciók élénkítéseAz élénkítő hatás egy negatív ionos anti-stressz hatással egészül ki, mely a készülék által kibocsájtott negatív töltéssel segíti a környezeti ártalmaktól meggyötört bőr egészséges állapotát helyreállítani. A két módszer szinergikusan erősíti a Photolight készülék mikromasszázs hatása, mely mint egy piciny rezgő bőrvasaló segíti a mélyrétegi sejtstimulációt és a ráncok kisimulását.
Szem alatti táskák méretének csökkentése kék fénnyel
Ajkak feletti bőr feszesítésére piros fénnyel

JimJams Photonionic Szemkörnyék ránctalanító szett

A JimJams Photonionic készüléke egyedülálló hármas hatással veszi fel a harcot a szem körüli ráncokkal szemben.

         

Ránckezelés és bőrfunkciók élénkítése

Az élénkítő hatás egy negatív ionos anti-stressz hatással egészül ki, mely a készülék által kibocsájtott negatív töltéssel segíti a környezeti ártalmaktól meggyötört bőr egészséges állapotát helyreállítani. A két módszer szinergikusan erősíti a Photolight készülék mikromasszázs hatása, mely mint egy piciny rezgő bőrvasaló segíti a mélyrétegi sejtstimulációt és a ráncok kisimulását.

Pattanások és gyulladások kezelése

A kék fény tisztátalan bőrre gyakorolt pozitív hatásai már régóta ismertek. A JimJams Photonionic készülék a gyulladt pattanásos bőrök kezelésében is hatékony társ tud lenni. Az eszköz lehetőséget biztosít egy 415nm hullámhosszúságú fényspektrum kibocsájtására, mely ideális a pattanások kialakulásáért felelős propioni baktérium ellen. A kék fény gátolja a fertőzések kialakulását, illetve tovább terjedését. A speciális fényspektrum hatását a kezelőfej által kibocsájtott pozitív töltés segíti, mely lehetővé teszi a pórusokban megülő szennyeződések fellazulását és könnyebb eltávolítását.

          

A JimJams Beauty Photoionic szett ajánlott:

  • Ráncos, megereszkedett szemkörnyék feszesítésére piros fénnyel
  • Szem alatti táskák méretének csökkentése kék fénnyel
  • Fáradt, fakó szem körüli bőr frissítésére piros fénnyel
  • Ajkak feletti bőr feszesítésére piros fénnyel
  • Gyulladt pattanások nyugtatására kék fénnyel


Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés