Eta
Eta Brisa Gyümölcsaszaló (1302 90000)
  • Cikkszám: 272438
Eta

Eta Brisa Gyümölcsaszaló (1302 90000)

  • Cikkszám: 272438

26 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
500 W
Túlfűtés elleni védelem
Igen
Időzítő funkció
Igen
Tálca átmérője
32 cm
Több szárítási fokozat
Igen

Élelmiszer aszaló 35–70 °C között beállítható hőmérséklettel, időzítővel és 5 kerek szárító lappal, a gyógynövényekre való szitát is beleértve.

Az erős, de kíméletes ETA Brisa gyümölcs-, gomba- és egyéb élelmiszer-aszalóval könnyebben feldolgozhatja a kertből származó termést, egészséges csemegéket, gyógyteákat és házi fűszerkeverékeket is készíthet.

Hagyományos technikák modern köntösben

Az ETA Brisa aszalónak köszönhetően, a generációk óta bevált élelmiszer-tartósítási módszer, sokkal egyszerűbb és gyorsabb. Formája, különleges duplafalú kialakítása és egyedi lemezbordázata egyenletes és zökkenőmentes légáramlást garantál, ezáltal időt és energiát takarít meg. Kisebb erőfeszítéssel és tökéletes eredményeket érhet el – az aszalás folyamatos ellenőrzés nélkül történik, és még az aszalólapokat sem kell átrendeznie.

A LED kijelzőn kényelmesen beállíthatja a kívánt hőmérsékletet (35-70 °C) és az időzítőt (0,5-19,5 óra), melynek lejártát hangjelzés jelzi.

Gyümölcsöket, húsokat és fűszernövényeket is szárít

Az ETA Brisa aszalógép a gyümölcsök, zöldségek és gombák mellett hús és hal szárítására is alkalmas. Egy speciális, finomabb szerkezetű gyógynövényszárító lap gondoskodik majd a gyógynövények szárításának optimális feltételeiről.

A nyersanyagok mennyiségéhez igazodik

A csomag 5 db 32 cm átmérőjű aszalószitát tartalmaz, amelyek együttesen nagy, aktív szárítófelületet alkotnak (0,34 m2). Azonban nem kötelező minden alkalommal az összes szitát használni. Egyszerűen válassza ki, hogy megtölti-e az összes szitát, vagy kevesebbet használ. Amennyiben a felajánlott terület nem elég Önnek, vásárolhat további aszaló lapokat - maximum 10 darab lehet egyszerre a gépben.

Gondtalan csendesség

A modern ETA Brisa szárító túlmelegedés elleni védelemmel és csúszásgátló lábakkal van felszerelve a jobb stabilitása érdekében. Az összes alkatrész összeszerelése nagyon egyszerű, intuitív módon kezelhető és egyszerűen karbantartható. A hab a tortán a csendes működés, ami egy-egy igényes gombászás vagy kertészkedés után megérdemelt pihenést biztosít.

Eta Brisa Gyümölcsaszaló (130290000)

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés