CLARION
CLARION SRG 1333R Autóhangszóró
 • Cikkszám: 205886
CLARION

CLARION SRG 1333R Autóhangszóró

 • Cikkszám: 205886
 • Gyári garancia: 12 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Max. Teljesítmény
250 W
Folyamatos teljesítmény
35 W
Max. frekvencia
32 000 Hz
Min. frekvencia
40 Hz
Teljesítmény
250 W
Hangszóró átmérő
13 cm
A „GOOD” sorozat (SRG)A gyári rendszer továbbfejlesztésének legkönnyebb módja. A Clarion GOOD-sorozatú hangszóróival (komponens rendszerű hangszóró, multiaxiális hangszóró, koaxiális hangszóró, kéttölcséres hangszóró, kiegyensúlyozottan vezérelt magassugárzó) költséghatékony módon érhet el jobb hangminőséget. Többféle típusban is elérhető, amelyek a különböző járművekhez illeszkednek.  

Tölcsér alakú MIPP mélysugárzó az alacsony torzítási szintért és a gyors válaszidőértA polipropilénbe kevert palarészecskékkel fröccsöntött tölcsér kiváló válaszidőt biztosít, így ideális választás digitális hangforrásokhoz.8 mm-es dóm magassugárzó


A „GOOD” sorozat (SRG)

A gyári rendszer továbbfejlesztésének legkönnyebb módja. A Clarion GOOD-sorozatú hangszóróival (komponens rendszerű hangszóró, multiaxiális hangszóró, koaxiális hangszóró, kéttölcséres hangszóró, kiegyensúlyozottan vezérelt magassugárzó) költséghatékony módon érhet el jobb hangminőséget. Többféle típusban is elérhető, amelyek a különböző járművekhez illeszkednek.

SRG1333R

 

Háromutas multiaxiális kialakítás a valósághű, széles spektrumú hangzásért

A Clarion GOOD-sorozatú hangszórói egy erős stroncium-mágnest, továbbá nagy teljesítményű, kiegyensúlyozottan vezérelt PEI magassugárzót vagy dóm PEI magassugárzót tartalmaznak. A háromutas, a mélysugárzót, a középsugárzót és a magassugárzót magában foglaló multiaxiális kialakításnak köszönhetően valósághű, széles dinamikus spektrumú hangzást képes előállítani. A tölcsér alakú MIPP mélysugárzó biztosítja a kiváló válaszidőt és a torzulástól mentes, tiszta hangzást

SRG1333R
 

Tölcsér alakú MIPP mélysugárzó az alacsony torzítási szintért és a gyors válaszidőért

A polipropilénbe kevert palarészecskékkel fröccsöntött tölcsér kiváló válaszidőt biztosít, így ideális választás digitális hangforrásokhoz.

SRG1333R

Erős stroncium-mágnes a kiváló dinamikus mélyhang-válaszidőért

A stroncium-mágnes a szokványos ferritmágnesekhez képest sokkal jobb mágneses fluxussűrűséggel rendelkezik, így a dinamikus mélyhangokat egy aránylag kis méretű hangtekerccsel is képes előállítani.
         

 • 250 watt maximális áramfelhasználás
 • 130 mm-es, tölcsér alakú MIPP mélysugárzó
 • 25 mm-es, fémbevonatú, kiegyensúlyozottan vezérelt PEI középsugárzó
 • 8 mm-es dóm magassugárzó
 • Erős stroncium-mágnes a kiváló dinamikus mélyhang-válaszidőért
 • Hatásfok (dB/W/m): 91
 • Frekvenciaátvitel (Hz): 40~32 000
 • Beépítési mélység (mm): 44Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés