Xblitz
Xblitz GX2 Autós telefon tartó
  • Cikkszám: 263005
Xblitz

Xblitz GX2 Autós telefon tartó

  • Cikkszám: 263005

16 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egyéb jellemzők
Gyorstöltési móddal és automatikus forgatással
Szín
Fekete

Ismerje meg a GX sorozatot

Az Xblitz GX innovatív autótartók sorozata gyorstöltési móddal és automatikus forgatással. Válassza ki kedvencét, és élvezze azt a kényelmet, amelyet egyetlen más ilyen típusú készülék sem biztosít.

2 tartó

A GX sorozatú autós tartók kétféleképpen rögzíthetők – rögzítőcsipesz vagy tapadókorong segítségével. A rögzítőkapcsot a szellőzőnyílásra rögzítheti, vagy a tapadókorong segítségével a tartót az autó szélvédőjére vagy műszerfalára rögzítheti.

Kompakt és univerzális

A beépített tartókarok széles szabályozási tartománnyal rendelkeznek, ennek köszönhetően a készülék szinte minden, a piacon kapható okostelefonnal kompatibilis. Az USB-C kábel garantálja a teljes kompatibilitást és a stabil kapcsolatot.

Tervezés

A GX sorozatú tartók kifogástalan kialakításukkal jellemzőek. Minden egyes modellt átgondoltan és funkcionalitással terveztek, így zökkenőmentesen illeszkedik autója belsejébe. A matt anyag, amelybe a tartót borítják, ellenáll a karcolásoknak, és biztosítja a készülék szoros tapadását az éles kanyarokban vagy az út egyenetlenségei során. A kiemelt logó és a fényes elemek elbűvölő hatást adnak a készüléknek.

15W

A GX tartósorozat támogatja a 15 W-os induktív töltést, amely közvetlenül a telefon sokkal gyorsabb töltési idejére vált. A nagyobb töltőteljesítménynek köszönhetően a készülék sokkal gyorsabban tölti fel telefonját, mint a hagyományos indukciós töltők. Ne feledje, hogy a töltési technológia teljes körű használatához eszközének támogatnia kell a 15 W-os töltést.

Elektromos automata forgás

A GX sorozatú tartók innovatív automatikus vízszintes helyzetbe forgató rendszerrel vannak felszerelve. Kiváló megoldás azok számára, akik a tartót autós navigációként használják. A készülék funkcionalitásából adódó nyilvánvaló előnyökön kívül az automatikus forgatás nagy benyomást tesz az utasokra.

2 működés

Teljes mértékben Ön irányít. Az alapbeállítások szerint a GX tartók 90°-kal elfordulnak vízszintes helyzetbe, de mindössze egy kattintás szükséges ahhoz, hogy a tartó helyzetét függőlegesre változtassuk. A készülék megjegyzi a legutóbb használt beállítást, és az utoljára használt módban kapcsol be.

Platina sorozat

Az Xblitz GX sorozatú tartók új Platinum sorozatunk egyik terméke, amelyet kifinomult dizájn és kiváló minőségű felület jellemez. A terméket a funkcionalitás és a dizájn figyelembevételével tervezték.

Indukciós teljesítmény

Az Xblitz GX sorozatú tartók vezeték nélküli töltési funkcióval rendelkeznek, amely automatikusan bekapcsol, amint az okostelefont a tartóba helyezi. A funkció garantálja, hogy vezetés közben nem kell aggódnia amiatt, hogy telefonja akkumulátora lemerül.

Szerelési rendszer

A speciális, erős tapadókorongnak köszönhetően minden GX sorozatú tartót felszerelhet autója szélvédőjére vagy műszerfalára. Kiváló megoldás azoknak a vezetőknek, akik szemmagasságban szeretnék elhelyezni telefonjukat.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés