Szájápolás - 1.oldal 25 termék Szűrés

A legtöbb ember meglepően kevés időt szán a megfelelő szájhigiéniára, pedig a rendszeres és tudatos szájápolás elsősorban nem esztétikai, hanem higiéniai célokat szolgál. Termékeinkkel a ragyogó mosoly és a megfelelő higiénia könnyedén elérhető. Széles kínálatunkban az alábbi útmutatóval segítünk eligazodni, hogy megtalálhasd a számodra tökéletes készülékeket.

Elektromos fogkefék
Talán az egyik legalapvetőbb kérdés, ha fogmosásról van szó: a sima vagy az elektromos fogkefe a hatékonyabb?
A válasz klinikai vizsgálatokon alapul, amelyek szerint az elektromos fogkefék jelentősen hatékonyabb és precízebb tisztításra képesek, mint manuális társaik. Az apró tisztítófejnek és a forgó-rezgő pulzáló mozgásnak köszönhetően nemcsak a fogaink felszínén levő, hanem a közéjük tapadt lerakódások nagy részét is képesek kisöpörni. A különféle üzemmódoknak köszönhetően személyre szabhatjuk a fogmosási időt, a fogmosás erősségét, de akár választhatunk a masszírozó vagy a fehérítő funkciók közül is.  Az elektromos fogkefékbe épített időmérő vagy az állítható sebességfokozatok összességében egészségesebb szájüreget eredményeznek, és segítenek betartani a javasolt fogmosási időt is.

Okos fogkefék
Az okos fogkefékkel akár applikáción keresztül is nyomon követhetjük fogmosási szokásainkat, megtudhatjuk, hogy a szájüreg minden zugára megfelelő időt fordítottunk-e, az adatokat pedig bluetooth-on keresztül rögzíthetjük. Az ilyen fogkefék emellett az érzékelőiknek köszönhetően kijelzik, ha túl erősen nyomjuk a fogkefét vagy ha ideje tovább lépnünk a következő szakasz tisztítására. A gyermekek számára olyan applikációk is elérhetőek, amik egy játékkal kapcsolják össze a kötelező fogmosást, így sokkal könnyebb rávenni a kicsiket a fogaik megfelelő ápolására.

Szájzuhany
Önmagában a fogmosás nem elegendő a teljes körű tisztításhoz és a száj egészségének megőrzéséhez.  Habár az elektromos fogkefékkel már igen alapos tisztításra vagyunk képesek, a fogak közötti és az íny alatti területeket nagyon nehéz elérni még a legkisebb fejű fogkefével is. Érdemes külön figyelmet szentelnünk ezeknek a nehezen hozzáférhető helyeknek, ha nem szeretnénk kellemetlen fogászati panaszokkal szembenézni.

A szájzuhany pulzáló vízsugara segítségével az olyan íny alatti területekre is képes behatolni, amelyeket még a legapróbb fejű fogkefével is szinte lehetetlen elérni, a fogselyemmel pedig könnyen felsérthetjük a fogínyt. A szájzuhany mindennapos használatával még alaposabban távolíthatjuk el fogainkról a plakkot, amely így nem keményedik meg és a fogkő kialakulása is lassítható. Az extra antibakteriális hatás érdekében a szájzuhany tartályába keverhetünk némi szájöblítőt is, amely így garantáltan leszámol a szájüregünkben lévő nem kívánt baktériumokkal.

Továbbá a szájzuhany segítséget nyújt, ha fogszabályzót viselünk, fogimplantátumunk vagy fogkoronánk van, hiszen ezekben az esetekben nagyobb esélyünk van egyes szájüregi betegségek kialakulására, így fokozottan ügyelnünk kell a szájhigiéniára. Szájzuhannyal ugyanis könnyen elérhetők a legszűkebb rések is.

Utoljára megtekintett termékeid

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés