Bosch
Bosch SMI8YCS03E Serie 8 Beépíthető mosogatógép
  • Cikkszám: 265477
Bosch

Bosch SMI8YCS03E Serie 8 Beépíthető mosogatógép

  • Cikkszám: 265477

419 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 36 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Terítékek száma
14 db
Vízelárasztási védelem
Igen
Beépítési magasság
87,5 cm
Beépítési szélesség
60 cm
Beépítési mélység
55 cm
Energiaosztály
B

Intelligens Program: a visszajelzései alapján egyénileg igazítja a mosási és szárítási ciklust

Sok háztartás azt szeretné, ha a mosogatógépük jobban tisztulna, hamarabb megszáradna, és még gyorsabban végezne. Az Intelligens programmal a mosogatógépe alkalmazkodik a mosogatás folyamatához. A program befejezése után a Home Connect alkalmazáson keresztül értékelheti a tisztítás és szárítás eredményeit vagy a program időtartamát. Ezután a mosogatógép automatikusan módosítja beállításait, és számos alternatívát kínál, például egy energiatakarékosat. Ezenkívül a program teljes átláthatóságot kínál a víz és az energiafogyasztás tekintetében.

PerfectDry: tökéletes szárítás kevesebb energia felhasználásával – még a nehezen száradó eszközök esetén is.

Tökéletes szárítás kevesebb energia felhasználásával

A mosogatógép kipakolásakor néhány edény még mindig nedves lehet (különösen a műanyag edények). A PerfectDry mosogatógépek tökéletes szárítást biztosítanak Zeolith (természetes ásványi anyag) felhasználásával. A Zeolith a tisztítási fázis nedvességtartalmát használja fel, és a szárítási fázisban meleg, száraz levegőként szabadítja fel. A PerfectDry-jal tányérjait akár egyből elpakolhatja, ráadásul kevesebb energiát használt fel

Sokoldalú, biztonságos, könnyen csúszó kosarak

A mosogatógép bepakolása soha nem volt még ilyen egyszerű. Állítható Max Flex Pro kosarainkban bármilyen tányért könnyedén elhelyezhet, és nyugodt lehet afelől, hogy biztonságban vannak. A továbbfejlesztett csúsztatórendszer még könnyebbé és egyszerűbbé tette a ki- és bepakolást.

VarioDrawer Pro: nagyobb rugalmasság és jobb helykihasználás.

Nagyobb rugalmasság és jobb helykihasználás.

Az innovatív kialakítású VarioFlex Pro kosárrendszer mozgatható elemeivel számtalan különböző beállítási lehetősége van az evőeszközök be és kirakodására. A mozgatható részek piros vagy szürke színűek, a mosogatógép típusától függően.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés