Candy
Candy Brava CDIN 4D620PB/E Integrált mosogatógép
  • Cikkszám: 273630
Candy

Candy Brava CDIN 4D620PB/E Integrált mosogatógép

  • Cikkszám: 273630

146 509 Ft / db
160 999 Ft / db helyett

db
-14 490 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Kapcsolódó termékek

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Terítékek száma
16 db
Programok száma
9 db
Teljesen beépíthető
Igen
Energiaosztály
C
Késleltett inditás/befejezés
Igen
Zajszint
43 dBA
Automata program
Igen
Mosogatógép típus
Integrált mosogatógép

Fedezze fel a Candy Brava-t, az intelligens mosogatógépet, amely időt takarít meg a piacon megtalálhatü leggyorsabb Wash & Dry ciklus használatával. A Brava minden szempontból a legokosabb megoldás.

WiFi ÉS BLUETOOTH

A WiFi + Bluetooth kapcsolattal rendelkező mosogatógépet távolról is működtetheti, vezérelheti és felügyelheti mobileszközével. Hozzáférhet az energiafogyasztás-kezelőhöz és az összes teljesítménystatisztikához, hogy a legjobb és legtakarékosabb módon tudja használni a mosogatógépet. Az alkalmazáson keresztül további 20 programot állíthat be.

GYORSASÁG

A nagynyomású rendszernek köszönhetően a piacon a leggyorsabb A-osztályú ciklusokkal mindössze 39 perc alatt tökéletesen elmossa és megszárítja edényeit.

OPTIMALIZÁLT SZÁRÍTÁS

Az intelligens ajtó megoldást jelent a teljesítmény maximalizálására: a szárítási ciklus alatt az ajtó automatikusan kinyílik néhány centiméterre, hogy a levegő keringjen az edények között és elősegítse a természetes száradást.

KÉNYELEM

A mosogatógép, amely 25 nyelven tud kommunukálni az érintésvezérlésű szöveges kijelzőn keresztül. Intuitív és könnyen használható.

MAXI KAPACITÁS

Rendkívül tágas mosogatógép, amelynek kapacitása akár 16 teríték két vagy három kosárban. Akár 201 edényt és evőeszközt is elmosogat egyszerre.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés