Candy
Candy Essenza FCNES825XL Beépíthető sütő
  • Cikkszám: 273636
Candy

Candy Essenza FCNES825XL Beépíthető sütő

  • Cikkszám: 273636

122 849 Ft / db
134 999 Ft / db helyett

db
-12 150 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Programok száma
8 db
Tisztíthatóság
Hidrolitikus
Sütősín
Igen
Sütő kapacitás
70 l
Digitális kijelző
Igen
Légkeverés
Igen
Energiaosztály
A+
Időzítő funkció
Igen
Szín
Inox
8 db
Programok száma
Hidrolitikus
Tisztíthatóság
Igen
Sütősín
70 l
Sütő kapacitás
Igen
Digitális kijelző
Igen
Légkeverés

Az Essenza sorozat klasszikus megjelenést kölcsönöz sütőinek, amelyek a letisztult vonalak és a jellegzetes karakter tökéletes kombinációjával tűnnek ki. Az esztétikára és az ergonómiára való odafigyelés a sütő kulcselemeiből válik nyilvánvalóvá - a gombok és fogantyúk, amelyek modern, elegáns hangulatot kölcsönöznek a konyhának.

GYORS TISZTÍTÁS

Az Aquactiva rendszer a gőzhatásnak köszönhetően teszi lehetővé a sütőben lévő zsírlerakódások könnyű eltávolítását. Csak öntsön 300 ml vizet a sütőaljába, és melegítse 30 percig 90°-on. Miután a sütő lehűlt, nedves ruhával törölje le az ételmaradványokat.

LÁGY AJTÓZÁRÓDÁS

Az innovatív zsanérok kíméletesebben és csendesebben zárják be a sütő ajtaját, megakadályozva ezzel a véletlen bezáródást és a becsapódást. Nem kell aggódnia, hogy az ajtót jól zárta e be - csak finoman nyomja meg, és az ajtó halkan becsukódik.

WI-FI KAPCSOLÓDÁS

Használja ki a sütő távvezérlésének lehetőségét. A Candy alkalmazással pár koppintással alatt beállíthatja az előmelegítést, beállíthatja az időzítőt vagy a sütési idő végét.

TELESZKÓPOS SÍNEK

A teleszkópos sínek megkönnyítik az ételek állapotának ellenőrzését, mivel lehetővé teszik a rácsok és tálcák egyszerű, biztonságos eltávolítását és újrapozícionálását.

OLDALSÓ SÍNEK

Az sínek oldalirányban vannak elhelyezve a sütő belső falán. Egyszerűsítik a rácsok és a tálcák különböző szintekre történő behelyezését.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés