Gorenje
Gorenje BOS6747A01BG Beépíthető multifunkciós sütő
  • Cikkszám: 266862
Gorenje

Gorenje BOS6747A01BG Beépíthető multifunkciós sütő

  • Cikkszám: 266862

133 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Sütősín
Igen
Sütő kapacitás
77 l
Digitális kijelző
Igen
Légkeverés
Igen
Energiaosztály
A
Időzítő funkció
Igen
Beépítési szélesség
59,5 cm
Beépítési magasság
59,5 cm
Beépítési mélység
56,4 cm
Szín
Fekete
Igen
Sütősín
77 l
Sütő kapacitás
Igen
Digitális kijelző
Igen
Légkeverés
A
Energiaosztály
Igen
Időzítő funkció

A Gorenje BOS6747A01BG Beépíthető multifunkciós sütő tökéletes választás minden konyhába. Az OptiBake sütők automatikus programjaival tökéletes eredményeket érhet el, legyen kezdő, vagy már gyakorlott szakács. DynamiCooling+ technológiája pedig gondoskodik róla, hogy a sütő külseje biztonságos hőmérsékleten maradjon.

Autobake

A Gorenje OptiBake sütők teljesen automatikus főzési programokat kínálnak, így 22 legnépszerűbb recept közül választhatsz, kezdőknek ideális. A Gorenje szakértői által alaposan tesztelt AutoBake programok hibabiztosak, és előmelegítés nélkül is kiváló eredményeket biztosítanak. Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod az edény típusát és súlyát, és megnyomod a Start gombot. A többit a sütő intézi.

Hatékony hőgazdálkodás

A DynamiCooling rendszer hatékonyan hűti a sütő külsejét (vagy házát), hogy megelőzze a magas hőmérséklet okozta károkat. A DynamiCooling+ rendszerrel rendelkező sütőkben a hőérzékelők szabályozzák a sütő külső falainak hűtését, amíg el nem érik a 60 °C-os hőmérsékletet. Ez különösen kényelmes a pirolitikus tisztító funkcióval rendelkező sütőkben, amelyek rendkívül magas hőmérsékleten működnek.

A gőzzel sütés legegyszerűbb módja

A gőzprogram tökéletes, párolásra alkalmas környezetet teremt, mely biztosítja, hogy a kenyér magasra emelkedjen, kívül ropogós legyen. Mindössze vizet kell tölteni egy tepsibe, válaszd ki az ExtraSteam programot, és hagyd hogy a sütő elvégezze a munka nagy részét.

Biztonságos és energiahatékony

A különleges, innovatív konstrukció és az ajtó üvegezése elszigeteli a sütőt, így a hő bent marad, optimalizálva az energiafogyasztást, mivel a hő nem tud távozni a sütőtérből. Ez még biztonságosabbá teszi a sütőt a felhasználó, a gyerekek és a háziállatok számára, és megakadályozza a környezet felmelegedését.

Az utolsó pillanatokat is kihasználhatod

Az OptiBake sütők mindössze 5 perc alatt elérik a 200 ˚C-os hőmérsékletet, így a normál előmelegítéshez szükséges idő 30%-át takarítják meg, és a piacon az egyik leggyorsabb sütővé válnak. Ez nagyon kényelmes olyan recepteknél, amelyek előmelegített sütőt igényelnek. Fény- és hangjelzés jelzi, ha a hőmérséklet megfelelő.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés