HP
HYPERX 4P5P1AA Origins Core AQUA QWERTY Mechanikus Gamerbillentyűzet, RGB
  • Cikkszám: 267187
HP

HYPERX 4P5P1AA Origins Core AQUA QWERTY Mechanikus Gamerbillentyűzet, RGB

  • Cikkszám: 267187

34 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Csatlakozás
USB-C
Háttérvilágítás
Igen
Mechanikus billentyűzet
Igen

A HyperX Alloy Origins™ Core egy rendkívül kompakt, masszív, numerikus billentyűzet nélküli billentyűzet, amely egyedi HyperX mechanikus kapcsolókkal rendelkezik. Ezen kapcsolók célja, hogy a stílus, a teljesítmény és a megbízhatóság legjobb keverékét biztosítsák a játékosoknak. Ezek a kulcsos kapcsolók látható LED-ekkel rendelkeznek, amelyek lenyűgöző világítást biztosítanak működés közben, elegánsan kiegyensúlyozva a reakciókészséget és a pontosság érdekében. Az Alloy Origins Core alumínium házzal készült, így merev és stabil marad a billentyűleütések közben, valamint a billentyűzet lábai segítségével három különböző dőlési szint közül választhat. A kompakt kialakítás helyet szabadít fel az egér mozgatásához olyan asztali környezetben, ahol kevés hely van, és egy levehető C típusú USB-kábellel is rendelkezik a kiváló hordozhatóság érdekében.

Szabja testre világítását, készítsen makrókat, és állítsa be a játékmódot a HyperX NGENUITY szoftverrel. Ezzel a nagy teljesítményű, mégis könnyen használható programmal gombonként beállíthat világítást, káprázatos fényeffektusokat rétegezhet, és rengeteg egyéb személyre szabott részletet adhat hozzá NGENUITY-kompatibilis termékeihez.

HyperX mechanikus kapcsolók

A kulcsos kapcsolók egyedi tervezésűek, hogy egyensúlyt biztosítsanak a reakciókészség és a pontosság között, rövid válasz idővel és alacsony működtetési erővel. Ezenkívül megbízhatóak, 80 millió gombnyomás után is minőségromlás nélkül működnek.

Teljes repülőgép-minőségű alumínium karosszéria

Az alumínium burkolat szerkezetileg szilárdan és stabilan tartja a billentyűzetet, abban az esetben is intenzívvé válik a használata, akár játék közben is: csatáról csatára, éjszakáról éjszakára.

Ultrakompakt kialakítás levehető USB Type-C kábellel

A karcsú, numerikus billentyűk nélküli forma több helyet biztosít a gyors egérmozgatásokhoz, különösen olyan asztali beállításoknál, amelyek túl szűkek egy teljes méretű billentyűzethez. Levehető kábellel is rendelkezik, így könnyen magával viheti útközben a készüléket.

RGB háttérvilágítású gombok sugárzó fényeffektusokkal

A HyperX mechanikus kapcsolók exponált LED-del rendelkeznek a világosabb, világosabb RGB világítás érdekében.

Speciális testreszabás a HyperX NGENUITY szoftverrel

Szabja testre a játékmódot, irányítsa jobban a fényeffektusokat, és állítsa be saját makróit a készüléken.

Három állítható billentyűzet dőlésszög

Állítsa be a kétlépcsős billentyűzet lábait három különböző szögbeállításhoz (3°, 7° vagy 11°), attól függően, hogy melyik teszi a legkényelmesebbé a csuklóját.

Beépített memória három profilhoz

Készítse el saját, egyedi tervezésű fényműsorait, mentse közvetlenül a billentyűzetre, és vigye magával útközben.

Játék mód, 100%-ban anti-ghosting és N-billentyűs átfordítás

Győződjön meg arról, hogy az összes gombnyomás érzékelve van, és hogy véletlenül sem marad ki  a játékból a kulcsfontosságú pillanatokban.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés