Razer
Razer BlackWidow V3 Green Switch RGB Gamer Billentyűzet, US (RZ03-0354010)
  • Cikkszám: 268327
Razer

Razer BlackWidow V3 Green Switch RGB Gamer Billentyűzet, US (RZ03-0354010)

  • Cikkszám: 268327

52 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Vezeték nélküli
Nem
Csatlakozás
USB
Multimédiás billentyűzet
Igen
Háttérvilágítás
Igen
Mechanikus billentyűzet
Igen
Magyar billentyűzet
Nem

A Razer BlackWidow V3 billentyűzete amellett, hogy nagyon látványos és könnyen beilleszkedik a gamer környezetbe a programozható RGB világításnak köszönhetően, rendkívül kényelmes és könnyen kezelhető is. Strapabíró kialakításának köszönhetően a Razer billentyűzete kiegyensúlyozottan jól teljesít hosszútávon is. A billentyűzet US karakter kiosztású.

A név, amely az egészet elindította, visszatér, hogy megerősítse dominanciáját. Érezze a különbséget a Razer BlackWidow V3-mal – amelyet az első és legikonikusabb mechanikus játékbillentyűzetként hagyott jóvá, és új, továbbfejlesztett funkciókkal, köztük világhírű Green Switch kapcsolóinkkal van felvértezve.

Razer™ Mechanikus Kapcsoló Green Switch változata

Hallgassa és érezze a kielégítő visszajelzést minden egyes billentyűleütéskor a kattanó, tapintható kialakításnak köszönhetően, amely optimalizált működtetést és visszaállítási pontokat kínál a nagyobb pontosság és teljesítmény érdekében játék közben.

Átlátszó Kapcsolóház

Teljesen áttekinthető dizájnja világosabb RGB-világítást biztosít, hogy megmutassa a Razer Chroma™ RGB valódi ragyogását – a mély világítási testreszabásoktól a nagyobb elmerülésig, mivel dinamikusan reagál több mint 150 integrált játékkal.

Doubleshot ABS Billentyűkapcsolók

A mechanikus játékbillentyűzet billentyűsapkái extra vastag falakkal rendelkeznek, így a címkézés soha nem kopik le, illetve rendkívül strapabíróak a hosszan tartó, ismételt használat során.

A Razer Chroma™ RGB Működtetése

16,8 millió szín, számtalan minta, dinamikus játékon belüli világítási effektusok – tapasztalja meg a teljes RGB testreszabást és a mélyebb elmerülést a világ legnagyobb világítási ökoszisztémájában a játékeszközök számára. Az eszközök ezreiből, valamint játékok és alkalmazások százaiból álló, egyre növekvő listát támogatva emelje a következő szintre olyan fejlett funkciókkal, mint a Chroma Studio, a Visualizer, a Connect és a Workshop.

Alumínium Váz

A kemény billentyűsapkák kiegészítéseként a Razer BlackWidow V3 felső váza elég tömör ahhoz, hogy hosszú órákig tartó intenzív, rendszeres használatot biztosítson, és tiszta matt felülettel rendelkezik.

Többfunkciós Görgős Kerék és Médiagomb

Konfigurálhatja őket úgy, hogy szüneteltessenek, lejátszhassanak, átugorjanak és a fényerőtől a hangerőig mindent beállíthassanak – ez a legnagyobb kényelem, miközben élvezi a szórakozást.

Ergonomikus Csuklótámasz

A masszív csuklótámasz tökéletesen illeszkedik a billentyűzethez, hogy enyhítse a csuklójára nehezedő nyomást, így kevésbé érzi magát fáradtnak, ha hosszú ideig játszik.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés