Razer
Razer Cynosa V2 RGB Gamer Billentyűzet, US (RZ03-0340010)
  • Cikkszám: 268326
Razer

Razer Cynosa V2 RGB Gamer Billentyűzet, US (RZ03-0340010)

  • Cikkszám: 268326

23 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Vezeték nélküli
Nem
Csatlakozás
USB
Multimédiás billentyűzet
Igen
Háttérvilágítás
Igen
Mechanikus billentyűzet
Nem
Magyar billentyűzet
Nem

A Razer Cynosa V2 billentyűzete amellett, hogy nagyon látványos és könnyen beilleszkedik a gamer környezetbe a programozható RGB világításnak köszönhetően, rendkívül kényelmes és könnyen kezelhető is. Strapabíró kialakításának köszönhetően a használata során amiatt sem kell aggódnia, hogy ha véletlenül kiborul az üdítője, a Razer billentyűzetének az sem okoz gondot. A billentyűzet US karakter kiosztású.

A Razer Cynosa V2 gamer billentyűzet több előnyt is magában ötvöz, ezeket alább ismertetjük:

Igazi RGB játék

Fesse fel a játékot igazán magával ragadó fényben a Razer Cynosa V2-vel – az alapvető RGB játékbillentyűzettel. A testreszabható világítást minden gombján láthatja, ahogy megelevenedik, miközben Chroma-integrált játékokkal játszik, és élvezze azt a játékélményt, amelytől soha nem akar majd megválni.

Egyéni háttérvilágítású billentyűk

A prémium billentyűnkénti világításnak köszönhetően, amely nagyobb mélységű RGB testreszabást kínál, a Razer Cynosa V2 minden egyes billentyűleütése csendes és párnázott, így rendkívül kényelmes használatot biztosít akár a hosszú órákon át tartó játékhoz is.

A Razer Chroma RGB Működtetése

Tegye személyessé ezt az RGB játékbillentyűzetet a több mint 16,8 millió szín és többféle effektus segítségével. Élvezze a nagyobb elmerülést a dinamikus fényeffektusokkal, amelyek akkor jelentkeznek, amikor több mint 150 Chroma-integrált játékon játszik, mint például a Fortnite, az Apex Legends, a Warframe és még sok más.

Teljesen Programozható Billentyűk

Hatékonyabban játszhat a parancsok feltérképezésével a Razer Synapse 3 segítségével, illetve egyedi profilok és makrók létrehozásával és mentésével módosíthatja ezt az RGB játékbillentyűzetet a játékstílusának megfelelően.

Dedikált médiagombok

Állítsa be őket úgy, hogy szüneteltessen, lejátszhasson, átugorjon és beállítsa a fényerőtől a hangerőig mindent – ez a legnagyobb kényelem, miközben élvezi a szórakozást.

Tartós és fröccsenésálló

A Razer Cynosa V2 robusztus felépítése elég masszív az intenzív játékmenetekhez, és képes kivédeni a kisebb kiömlések hatásait.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés