Asus
ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe gamer billentyűzet
  • Cikkszám: 274199
Asus

ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe gamer billentyűzet

  • Cikkszám: 274199

63 219 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Vezeték nélküli
Igen
Csatlakozás
Bluetooth, USB, USB vevőegység
Multimédiás billentyűzet
Igen
Háttérvilágítás
Igen
Mechanikus billentyűzet
Igen
Magyar billentyűzet
Nem
Szín
Fekete

ROG Strix Scope NX RGB Wireless Deluxe gaming mechanikus billentyűzet hárommódusú csatlakozással, ROG NX piros/kék/barna mechanikus kapcsolók, PBT billentyűsapkák, alumínium keret, mágneses csuklótámasz és kiterjesztett Ctrl billentyű az FPS pontosságért.

Mágneses és ergonomikus csuklótámasz

A ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe ergonomikus műbőr csuklótámaszt kapott, amely a billentyűzethez rögzíthető, hogy kényelmes legyen a maratoni játékmenetek során.

Vezeték nélküli aura sync rgb világítás

A gombonkénti élénk háttérvilágítás felülről lefelé és széltől szélig világítja meg a ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe készüléket. Az Aura Sync segítségével a teljes színspektrum és a dinamikus fényeffektusok széles skálája az Ön rendelkezésére áll, hogy egyedi billentyűzetet hozzon létre. A világítás egyszerűen szinkronizálható a kiterjedt Aura ökoszisztémával, hogy valóban ragyogó játékkörnyezetet hozzon létre.

Beépített memória

Mentsen el akár hat profilt, köztük akár öt egyéni sémát, és használja őket bármikor, bárhol.

Sokoldalú Tri-Mode csatlakozás

A 2,4 GHz-es RF mód akár 60 órányi stabil, megszakítás nélküli, közel nulla késleltetésű játékmenetet kínál, még bekapcsolt RGB világítás mellett is. Alternatív megoldásként használhatja a Bluetooth módot, hogy egyszerre akár három eszközhöz is csatlakozzon, vagy vezetékes USB módban tölthet és játszhat egyszerre.

Lineáris & swift

A ROG NX piros mechanikus kapcsolók 1,8 mm-es működési pontot biztosítanak a gyors bevitel érdekében. A 40 gf kezdeti ereje segít megelőzni a véletlen billentyűleütéseket, és 55 gf-ig terjed a tökéletes visszacsatolás érdekében. Ennek eredményeként a billentyűleütések azonnaliak, simák és lineárisak.

Fps-játékosoknak épített

A világszínvonalú ROG R&D csapata alaposan megvizsgálta az FPS-játékosok játékstílusát, és eredményeiket felhasználva egy olyan billentyűt alkotott, amely több mint 2-szer szélesebb, mint a hagyományos Ctrl gombok. Az eredmény az Xccurate Design: az extra széles Ctrl billentyű a kevesebb kihagyott kattintásért és a nagyobb pontosságért.

Munkára vagy játékra készen

A gyorskapcsoló felkészíti a ROG Strix Scope NX-et a játékra vagy a napi futásra, a felső sorban váltva a Media vagy a Function (Fn) billentyűbevitel között – így könnyen válthat munka- vagy játékmódot. A billentyűzet tetején alumínium előlap található a mindennapi rugalmasság érdekében, és feltűnő esztétikája a stílusnak.

Azonnali adatvédelem

A ROG Strix Scope NX Stealth gombjának gyors megérintése azonnal elrejti az összes alkalmazást és elnémítja az összes hangot, biztosítva a magánélet védelmét abban a pillanatban, amikor szüksége van rá. Az ikonikus köpenyes-figurás motívummal díszített Stealth második nyomásával minden olyan lesz, mint régen.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés