Spirit of Gamer
Spirit of Gamer Elite-K10 Billentyűzet (CLA-EK10-HU)
  • Cikkszám: 273214
Spirit of Gamer

Spirit of Gamer Elite-K10 Billentyűzet (CLA-EK10-HU)

  • Cikkszám: 273214

10 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Csatlakozás
USB
Multimédiás billentyűzet
Igen
Háttérvilágítás
Igen
Magyar billentyűzet
Igen

Harca fel!

Az Elite-K10 billentyűzet egyedi stílust kínál, különösen modern és kompakt kialakításával. 3 színű LED háttérvilágítása kora reggelig is játékot tesz lehetővé! Különösen hasznosak a félmechanikus membránkulcsok, amelyek feltűnő kényelmet és kiváló reakciókészséget kínálnak.

Anti-Ghosting

A 19 gombos anti-ghosting funkció gyorsan az ön legjobb szövetségesévé válik intenzív játékmenetei során. Ez a fejlett funkció lehetővé teszi a billentyűzet számára, hogy megjegyezze a billentyűkombinációkat, és hibamentesen jelenítse meg azokat: nincs többé olyan billentyű, amely nem reagál vagy rosszul működik! Ugrás, futás, újratöltés és lövöldözés, fegyvercsere... sok billentyű lenyomása probléma nélkül.

Háttérvilágítás

Sötétben is mindig optimálisan láthatóak lesznek a billentyűk! Az Elite-K10 az ön félelmetes szövetségese: a billentyűzet egyedi LED-es háttérvilágítást kínál. Szabd testre a neked megfelelő szín kiválasztásával: piros, kék vagy lila! Állítsd be tetszés szerint a fényerőt, vagy válts pulzáló módba: a billentyűzet automatikusan változtatja a LED-ek színét és intenzitását. A kora reggeli órákig tartó játék már nem probléma!

Multimédia

A 12 multimédiás billentyűparancsnak köszönhetően számos funkcióhoz közvetlenül hozzáférhet! Indítsa el kedvenc lejátszási listáját, állítsa be gyorsan a hangerőt, indítsa el a webböngészőt stb.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés