Tovább a teljes kínálatra
Fertőtlenítésre fel
Fontos a megelőzés és a tisztaság fenntartása a lakásunkban is. Hiába mossuk meg alaposan a kezünket, ha a lakást nem takarítjuk és fertőtlenítjük rendszeresen. Válassz 3 az 1-ben porszívót, amivel rögtön fel is moshatsz vagy egy takarítógépet. Érdemes egy gőzállomást vagy egy kézi ruhagőzölőt beszerezni, amivel a ruháidat is fertőtlenítheted. Az alapos mosogatásban segít a mosogatógép, ami ráadásul vizet is spórol neked! Bizonyítottan kevesebb vizet használnak, mintha folyóvíznél mosogatnánk. Egy HEPA szűrős légtisztító még a levegőt is megtisztítja, így biztonságban tudhatod otthonodat.
Home office Fertőtlenítésre fel
Tovább a teljes kínálatra
Home office – Otthon édes Munka
A napokban mindenki megismerkedett a home office fogalmával és egyre többen alkalmazzák is. Érdemes otthon is kialakítani egy helyiséget, asztalt, sarkot, ahonnan napközben lehet dolgozni. Próbáljuk meg létrehozni az irodai környezetet és ne feledkezzünk el a legfontosabb kiegészítőkről sem! Ha kicsinek bizonyul a laptop képernyője, válasz egy nagy monitort, amin könnyebben átlátod a nagy táblázatokat vagy szerkesztheted a képeket. Nyomtatót vagy egy multifunkciós gépet is érdemes beszerezni, ha sok az aláírandó papírod vagy sokat kell nyomtatnod. A kisebb kiegészítőkről se feledkezz meg: egér, kiegészítő billentyűzet – nem mindig kényelmes a laptopon pötyögni.

A szolgáltatók által nyújtott alap routerek nem a legalkalmasabbak arra, hogy egyszerre több eszközről is stabil internetkapcsolatot biztosítsanak. A szolgáltató által nyújtott sávszélesség stabilan adott, de valamiért sokszor ledob az internet, lassan tölt be egy oldal, akadozik a videóhívás. Erre jó megoldás lehet, egy jobb minőségű router, ami jobban tudja kezelni a több eszköz egyidejű használatát. Ezek az eszközök könnyedén csatlakoztathatok a szolgáltatók eszközeihez, és már meg is van a több eszközzel is jól használható stabil otthoni internet.

Mivel otthon is az irodai környezetet próbáljuk meg létrehozni, hogy minél zökkenőmentesebb legyen a munka ezért nagyon fontos a kávé és a tea. Ki melyik jótékony hatásait részesíti előnyben! A szellőztetés fontos, de hidegebb napokon egy légtisztítóval is felszerelhetjük a lakásunkat. Ezzel még a port és baktériumokat is szűrhetjük akár.

Ide összeszedtünk minden fontos kiegészítőt, nézd meg neked mi hiányzik!
Tippek otthoni munkavégzéshez
Az otthoni munkavégzésre nagyon fontos a megfelelő technikai eszközöket biztosítani, de ezek mellett a következőket is javasolt betartani:

 1. Ki kell kelni az ágyból!
  Bármennyire is kényelmesnek tűnik ágyból dolgozni, a hatékonyságra óriási hatással van az, ha ágyban fekve, tespedve próbálsz dolgozni.
 2. Öltözzünk fel!
  Na nem kell kiskosztümben és nyakkendőben ülni, de kapjunk magunkra valamit, ne a pizsamában töltsük az egész napot.
 3. Fontos a kommunikáció
  Legyen saját chat szoba, Skype, bármilyen applikáció, ahol a közvetlen kollégákkal lehet beszélni, a telefon is legyen mindig kéz közelben és feltöltve.
 4. Tegyél a produktivitásért!
  Otthon könnyű elveszíteni a fókuszt, ezért készíts listát mi az, amit aznap mindenképp el kell végezned. Próbáld tartani az irodában megszokott rutinod, ha kell oszd be óránként mikor mit szoktál csinálni. Könnyen célt téveszthetsz, ha mosatlan edényt látsz, csak gyorsan felporszívózol, olvasol egy mesét a gyereknek és el is telt a nap. A lista segíthet, hogy ne veszítsd el a célt.
 5. A zene az kell!
  Hozzászoktál a folyamatos zajhoz, talán open office-ban dolgoztál eddig és most túl nagy a csend? Segíthet egy kis zene is, akár a háttérben is szólhat valami hangosan. Csak a szomszédokat ne akaszd ki zenei ízléseddel és persze ne házibuli kerekedjen belőle.
 6. Ha végzetél, akkor lépj ki a munkazónából
  Mivel otthonról dolgozol, ezért elmarad a hazautazás – nincs buszozás, autókázás, biciklizés. Ilyenkor tud átkapcsolni az agyad a munkaüzemmódból az otthonira. Ez marad most el. Ha lejárt a munkaidőd, végeztél a feladataiddal csukd le a laptopot, lépj ki a csetből és adj magadnak 10 percet amíg az agyad átáll és „hazaérkezel”.
Otthoni szórakozás Fertőtlenítésre fel
Tovább a teljes kínálatra
Otthon szórakozva
Egyre jobban felértékelődik az otthoni kikapcsolódás, otthoni szórakozás is. Ilyenkor értékeljük igazán a nagy televíziót, ami elé az egész család leülhet és jöhetnek a tematikus filmes esték vagy sorozatmaratonok! Ha a mozi nem elérhető, akkor otthon is tudsz popcorn készíteni! Tarthattok tematikus amerikai estét, amihez elengedhetetlen a hotdog is!

Jó filmhez a jó hangzás is jár, teremts otthon akár mozitermi hangulatot akár egy soundbarral, de ha a nappali mérete engedi, akkor egy házimozival.

Ha már televízió, akkor játék! A gyerekek biztos értékelni fogják a konzolt, amin akár az egész család is szórakozhat. Amíg a gyerekek játszanak, addig telefonon vagy tableten lehet olvasni vagy követni a fontosabb eseményeket.

Gyorsan készítsd el a vacsorát egy minisütővel vagy grillsütővel így a munka után több idő jut végre a közös együtt töltött időre.
Nézd meg gyűjtésünk, amiben összeszedtünk mindent, amire szükséged lehet, hogy jól érezzétek magatokat otthon!
Sütés, főzés Sütés, főzés
Tovább a teljes kínálatra
Háztartási kisgépek otthoni sütéshez & főzéshez
Ki mondta, hogy nem vagy rá képes!? Nem is olyan nehéz kenyeret sütni vagy magad készíteni az ebédet! Ezekkel a konyhai eszközökkel könnyedén vehetsz minden akadályt!
Amíg a munkát végzed vagy segítesz a gyerekeknek az iskolai feladattal egy kenyérsütő helyetted is elkészíti a friss kenyeret. Az olajsütővel pedig a kellemetlen olajszag nélkül készülhet mindenki kedvence: A rántotthús. Unod már a szendvicset, akkor készíts gofrit vagy muffint. Ha unod már kartonszám hazacipelni az üdítőket is, akkor a szódagépekkel könnyen kiválthatod, amihez már rengeteg ízben kaphatsz szörpöt is.


Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 69 Euronics szaküzletben


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen