2 az 1-ben mosógép? Ilyen nincs, és mégis van! Megérkezett a formabontó LG TwinWash

 

2 mosás 1 időben egy géppel? Igenis lehetséges, az LG ugyanis bemutatta a világ első dupla töltetű mosógépét, ami a magyarországi Euronics üzletekben is kapható. Az LG TWINWash nagy előnye, hogy egyszerre több adag szennyest is kimoshatunk, így nem csak időt, de energiát is spórolhatunk. Sőt, a gőzmosással, valamint a gőzfrissítéssel ruháinkat tisztábbá varázsolhatjuk, mint valaha. Íme, az új csodagép főbb tulajdonságai!

 

Az LG TwinWash

Az LG 2015-ben Koreában mutatta be a világ első dupla töltetű mosógépét, aminek segítségével két különböző adag ruhát moshatunk egyszerre két különálló dobban. Az LG TWINWash 2 az 1-ben rendszere ráadásul azt is lehetővé teszi, hogy a két mosást teljesen eltérő programmal indítsuk el.

 

De hogyan is működik?

A készülék sajátossága, hogy két külön mosógép található benne: lent egy mini mosógép kapott helyet, ami ideális kisebb ruhadarabjaink tisztításához, fent pedig, az alsó készüléknek hála ideális magasságban, egy nagyobb mosógép áll a rendelkezésünkre.

 

Extrák az extrában

A dupla mosás újdonsága mellett az LG még több érdekességet tartogat a felhasználók számára.

  • TurboWash, hogy még több időt, energiát és vizet spóroljunk.
  • Dupla szórófejes Jet Spray technológia, hogy a víz koncentráltabban juthasson a ruhákra.
  • A felső mosógép lehetővé teszi a gőzmosást és a gőzfrissítést is a Steam Technológia segítségével, így az allergének 99,9%-át eltávolíthatjuk, és csökkenthetjük a gyűrődéseket is ruhadarabjainkon.
  • A Mini mosógép a kényes, kézi mosást igénylő ruhadarabokkal is kíméletesen bánik.

És mi a legjobb az egészben? Hogy már nem kell tovább várni, ugyanis az Euronics-ban csupán egy kattintás, és tiéd lehet a forradalmian új LG TWINWash mosógép. Keresd szakértő eladóinkat, akik szívesen segítenek a választásban 68 üzletünk bármelyikében. Hogyha pedig teljes mosógép kínálatunkat szeretnéd megtekinteni, meghetehetd ide kattintva. >>

 

-Sikeresen pályáztál az állami háztartási nagygép csereprogramra? Összeszedtük számodra a legfontosabb információkat a beváltáshoz. Kattints ide és olvasd el őket, vagy lapozz bele a nagy csereprogram katalógusunkba! –

Hozzászólások letiltva.