Angyali fürtök karácsonyra – Forradalmi megoldás a hajformázásban

Itt a december, nyakunkon az ünnepek. Ilyenkor mindnyájan igyekszünk a legjobb formánkat hozni, és nem csak az ajándékvásárlás-főzés-dekorálás hármasát illetően. A hullámos haj sosem megy ki a divatból, és szerencsére már létezik olyan hajformázó, amivel könnyen és gyorsan varázsolhatunk magunknak göndör fürtöket. Alábbi cikkünkben bemutatjuk a Remington automata hajgöndörítőjét, amely gombnyomásra hömpölygő hullámokat készít, így kiváló ajándékötlet lehet karácsonyra szeretteidnek vagy akár saját magadnak is.

Göndör fürtök vagy laza loknik?

A Remington Keratin Protect Auto Curler titka abban rejlik, hogy segítségével a természetes hullámoktól a rafinált göndör tincsekig bármilyen frizurát elkészíthetsz magadnak, így hajad mindig alkalomhoz illő lehet. Nevéhez hűen automatikusan süti be a tincseket, strukturált és formázott hajat varázsol gombnyomásra, így akkor sem kell lemondanod a tökéletes megjelenésről, ha idő szűkében vagy.

 

 

Ismerd meg az automata hajgöndörítőt!

Az automata göndörítőt az különbözteti meg a többi hajformázótól, hogy speciális tervezésének köszönhetően egyenletesen tekeri fel és süti be a tincseket.  Az egyszerű, és mégis elegáns megjelenésű készülék működés közben egy kerámia csőbe finoman behúzza a hajat, felmelegíti, majd becsavarja. A három irányú tincsforgatási lehetőségnek köszönhetően akár az arc felé, akár attól ellentétesen csavarodó fürtöket is létrehozhatsz. A természetesebb hatás érdekében pedig a kettőt kombináló funkció is elérhető. A LED kijelzőn könnyedén beállíthatod a göndörítés idejét és a hőmérsékletet, így egyenletesen göndör vagy laza hullámok is eredményezhetők. Ha pedig elsajátítottad a tökéletes frizura titkát, az intelligens memória megjegyzi az előző munkafolyamat pontos beállítását, így következő alkalommal már ezt az időt is megspórolhatod.

Extra védelem télen is

A keratin hajszerkezetre gyakorolt jótékony hatásáról bizonyára már te is hallottál. Jó hír, hogy a Remington automata hajgöndörítő olyan továbbfejlesztett kerámiabevonatos hengerre tekeri fel a tincseidet, amely keratinnal és mandulaolajos mikrokondicionálóval lett átitatva, így maximálisan ügyel hajszálaid védelmére hajformázás során. Ezáltal a hidegebb hónapokban sem kell búcsút intened a gyönyörű hajkoronának.

Ha szívesen meglepnéd szeretteidet vagy netán magadat egy Remington automata hajgöndörítővel, keresd fel 69 Euronics üzletünk egyikét vagy webáruházunkat!

Hozzászólások letiltva.