Az új Essenza Minit csak szeretni lehet

Kávészakértelem új formába öntve, kompromisszumok nélkül – a Nespresso megalkotta eddigi legkompaktabb kávégépét a kávézás nagy pillanataihoz. Az új Essenza Mini kávégép a könnyű használhatóság, a minimalista szépség és a páratlan Nespresso minőség ötvözete, amellyel Ön is bárhol tökéletes kávét készíthet.

Az Essenza Mini kávégép két egyedi formában és öt színben érhető el, így bármely konyha vagy iroda stílusához és a rendelkezésre álló helyhez is remekül illeszkedik:

– Fekete
– Fehér
– Piros
– Lime
– Szürke

Az új Essenza Mini használata épp oly egyszerű, és felhasználóbarát, mint valamennyi Nespresso kávégép esetén, design-jában pedig visszaköszön az a minimalista szépség, amit imádunk a Nespresso készülékeiben.

A készülék egyébként annyira könnyű, kompakt és stílusos, hogy nem csak otthon, de az irodában is el tudnánk képzelni a használatát, így a tejes receptek kedvelőinek sem okozhat csalódást.

A kávégép kétféle kávémennyiség (espresso és lungo) elkészítésére alkalmas, de az Aeroccino3 tejhabosítóval kiegészült Essenza Mini&Aeroccino segítségével bármely tejes recept könnyedén, szinte pár másodperc alatt elkészíthető.

A készülék egyéb tudnivalói:

– Kapszulás kávéfőző
– Nyomás: 19 bár
– Ultra-kompakt méret: 204 mm x 330 mm x 84 mm és 205 mm x 325 mm x 110 mm
– Remekül illeszkedik bármely konyha vagy iroda stílusához, kompakt méreteinek és súlyának köszönhetően egyszerűen mozgatható
– 2 programozható kávémennyiség espresso és lungo készítéséhez
– Extra gyors felmelegedés: csak 25 másodperc
– Energiatakarékos: alacsony energiafelhasználás mód 3 perc után (például, ha két kávé lefőzése között beszippantana a Facebook)
– A készülék automatikusan kikapcsol 9 perc használaton kívüli állapot után (a legjobb!)
– Energiafelhasználás 1 310 W
– Víztartály : 0,6 l
– Aeroccino3 tejhabosítóval együtt is elérhető!

Hozzászólások letiltva.