Csúcsminőségű sütők és főzőlapok az Electroluxtól

Annak, aki imád sütni-főzni, elengedhetetlen a konyhájában egy megfelelő minőségű sütő és főzőlap. Ma már számos modell található az üzletekben, így az olyan alapkérdések mellett, hogy gáz-elektromos vagy indukciós főzőlapot válasszunk-e, egyéb szempontokat is figyelembe tudunk venni vásárláskor. Az Electrolux szinte minden igényre megoldást kínál.

Ha fontos számunkra a környezettudatosság, mindenképp energiatakarékos készüléket válasszunk! Ezek a típusok ráadásul költségtakarékosak is, ugyanis néhány év alatt behozzák a kezdetei árkülönbséget. A multifunkciós Electrolux beépíthető sütőkben a sokféle program segítségével minden ételt könnyű elkészíteni, mivel egyenletes sütést biztosítanak.

Ha a sütemények a kedvenceink, érdemes PlusSteam funkciós típust választanunk, ugyanis ezekben a készülékekben egy kis extra gőz segíti még finomabbra, lazábbra sütni a különféle süteményeket, kenyereket és péksüteményeket.

Azzal, hogy egy kis gőzt adsz a forró levegőhöz:

  • intenzívebbek lesznek az ízek
  • az alapanyagok megőrzik nedvességtartalmukat, ezért az étel nem szárad ki
  • minden falat egyenletesen sül át
  • megmarad a vitaminok és ásványi anyagok nagy része
  • kevesebb zsiradékra lesz szükség a sütéshez
  • akár 20 százalékkal rövidebb idő alatt elkészülnek az ételek
  • fagyasztott ételeket felolvasztás nélkül tehetsz be a sütőbe, így rengeteg időt megtakaríthatsz.

 

 

Főzés sütőben? Egy igazi gourmet számára ez sem ismeretlen! Az Electrolux kombinált gőzprogramos és sous vide programos gőzsütőit a konyha mesterei szeretni fogják, hiszen a gőz és a forró levegő együtt a legjobbat hozza ki az alapanyagokból.

Egy Electrolux gőzsütő forró levegővel süt, gőzzel párol, vagy éppen egyszerre süt és párol. Így lesz a hagyományos alapanyagokból különleges étel. Mert a gőz a legjobbat hozza ki minden alapanyagból. Megmutatja csodálatos, természetes ízüket. A különféle ételek elkészítéséhez különböző mennyiségű gőzre van szükség. A zöldségek sok, a felfújtak valamivel kevesebb, a kenyértészta pedig még kevesebb gőzt igényel.

Ha főzőlapokról van szó, az indukciós típusok a lehető legjobb választások. Biztonságosak, könnyen tisztíthatóak és precízen szabályozhatók rajta a hőfokozatok. Segítségükkel ráadásul hamarabb készülnek el az ételek.

 

 

Gyors és biztonságos

Az indukciós főzőlap gyorsaságban felveszi a versenyt a gázlapokkal, de sokkal biztonságosabb és energiatakarékosabb főzni rajta. Maga a főzőlap nem forrósodik fel, ezért nem égeted meg a kezedet, ha véletlenül hozzáérsz, és nem szökik el az energia (hő) az edény feneke mellett.

Precíz hőfokszabályozás

A séfek a világ minden táján szívesen főznek indukciós főzőlapon, mert nagyon pontosan tudják szabályozni a hőfokot. Indukciós főzőlapon piríthatsz nagy hőfokon húst, vagy olvaszthatsz nagyon alacsony hőfokon, gőzfürdő nélkül csokoládét. Kreativitásodnak csak képzeleted szabhat határt.

Használhatom az edényeimet indukciós főzőlapon?

Ezt te is könnyedén megállapíthatod. Tegyél egy mágnest edényed fenekére. Ha rajta marad a mágnes, akkor az edényben van vas, így használható indukciós főzőlapon. A legtöbb acél és öntöttvas főzőedény használható, de az alumínium, réz, üveg és egyes rozsdamentes acél edények nem használhatók az indukciós főzőlapokon.

 

 

6 hozzászólás

  • Fogarasi istvan
    2017-11-23 at 19:16

    Tisztelt eurnics blekfrayde keretében érdeklődöm akció meddig tart? Ugyanis indukciós főző lapot szeretnek vásárolni akciós készlete
    Vagyok kiváncsi köszönet Fogarasi istvan

    • Admin
      2017-12-11 at 10:34

      Tisztelt Fogarasi István!
      Tájékoztatjuk, hogy Black Friday akciónk 2017.11.21-2017.11.27-ig tartó időszakra szólt. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal!
      Üdvözlettel, Euronics

  • Dobó Istvánné
    2017-11-21 at 15:24

    ZCK552G1 gàz-villanyműködésű tűzhely érdekelne Egerből. Mikor lesz a Black Fridey ?

    • Admin
      2017-12-11 at 10:32

      Tisztelt Dobó Istvánné!
      Kérjük, vegye fel egri üzletünkkel a kapcsolatot a +3630/520-24-79-es telefonszámon, hogy kollégáink segítségére legyenek, hiszen raktárkészletük folyamatosan változik. Black Friday akciónk 2017.11.21-2017.11.27-ig tartó időszakra szólt. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal!
      Üdvözlettel, Euronics

  • Schumann Péterné
    2017-11-17 at 05:48

    Mosógépcsere és a csúcsminőségű indukciós sütő főzőlap érdekel. Euronics kupo nom nencs pedig sokat vásároltam már az Euronicsnál.

    • Admin
      2017-11-20 at 09:01

      Kedves Schumann Péterné!
      Kérjük írj nekünk emailt az [email protected] email címre. Munkatársaink minden kérdésedet megválaszolják. 🙂
      Köszönettel, Euronics

Hozzászólások letiltva.