Mosógép és szárítógép segédlet

Műszaki áruházban hölgy mosógépet vásárol

Funkciók tengerében elveszve 1. rész

2020-ban a higiénia került erősen a középpontunkba és a világ minden táján fokozott figyelem irányul az alapvető szabályok betartására. A megfelelő mosás és szárítás is része lett a mindennapi életnek. Te is kicsit még elveszett vagy a témában? Olvass tovább és a Samsung segítségével eligazítunk a sok funkció és lehetőség között.

 https://images.samsung.com/is/image/samsung/assets/hu/washers-and-dryers/ecobubble-ai-wash/2020-ww9800t_n10-3_gallery_popup.jpg?$FB_TYPE_G_ZOOM_JPG$

Mosógépből a rendelkezésre álló hely és egyéni preferenciák határozzák meg, hogy elöltöltős vagy felültöltős típust választunk. Az elöltöltősöknek nagyobb helyre van szükségük, előnye viszont az, hogy a szárítógép rákerülhet a tetejére vagy akár mosókonyhát is megálmodhatunk. Egy kisebb fürdőszobába érdemes felültöltős modellt választani.

Akik igazán helytakarékosak szeretnének lenni és a ruhaszárítókat sem szeretnék kerülgetni, nekik ajánljuk a mosó- és szárítógépeket, amik ötvözik a két gép előnyeit. Könnyen és gyorsan felfrissítheted a kedvenc ruhád, csak debodod egy gyors öblítésre és szárításra és fel is lehet venni. Hátránya, hogy a kombinált programok minimum 3 órásak, de akár jóval hosszabb is lehet és addig más mosási programot nem lehet elindítani, de továbbra sem kell száradó ruhákat kerülgetni.

Bővebben erről ebben a cikkünkben olvashatsz!

https://images.samsung.com/is/image/samsung/assets/hu/washers-and-dryers/ecobubble-ai-wash/2020-ww9800t_n10-2_gallery_popup.jpg?$FB_TYPE_G_ZOOM_JPG$

Okos funkciók, amik megkönnyítik az életed

Moss hatékonyan, kevesebb áramot fogyasztva és kisebb időráfordítással! Az EcoBubble™ technológia alacsony hőmérsékleten is alaposan, mégis kíméletesen tisztít.¹ Az MI vezérlés (Mesterséges Intelligencia vezérlés) optimalizálja a mosást és egyszerűbbé teszi a felhasználói élményt. Pontosan ezek mit is takarnak, összeszedtük rövid pontokba:

  • Quick Drive
    • Felére rövidülő mosási idő, teljes energiahatékonyság mellett
      Lerövidíti a mosási időt, és környezetbarát megoldást jelent. A QuickDrive™ akár 50%-kal³ csökkenti a mosási időt, és akár 20%-kal³ az energia felhasználást, mindezt a tisztítás minőségének romlása nélkül. A hozzá tartozó Q-Drum™ egy “fő dobból” és egy “hátsó tányérből” áll, amelyek egymástól függetlenül forognak, így a kétféle erő alaposabban átforgatja a ruhákat.
  • Eco Bubble
    • Hatékonyabb tisztítás, nagyobb energiamegtakarítás
      Élvezd a hatékony tisztítás élményét, alacsonyabb hőfokon is¹ az EcoBubble™ technológiával! A mosószer aktív habbá válik, amely gyorsan a szövetszálak közé hatol, és egyszerűen eltávolítják a szennyeződéseket, miközben energiatakarékosak, és védik az anyagot és a színt².
  • Super Speed funkció
    • Szupergyors szárítás
      A ruhák akár 2 óra alatt megszáradnak, és bátran viselhetők – mindezt energiatakarékos formában. A Super Speed program 81 perc alatt szárít meg egy vegyes, pamut és műszálas ruhákból álló adagot⁵. A Super Speed funkcióval rendelkező mosógép használata pedig azt jelenti, hogy a ruhák 39 perc alatt kimoshatók és centrifugázhatók⁶. A ruhákat így 2 óra alatt ki lehet mosni, és meg lehet szárítani.

https://images.samsung.com/is/image/samsung/assets/hu/washers-and-dryers/ecobubble-ai-wash/2020-ww9800t_n10-4_gallery_popup.jpg?$FB_TYPE_G_ZOOM_JPG$

Automatikusan alkalmazkodik igényeidhez

Moss egyszerűbben és hatékonyabban az Mesterséges Intelligencia alapú vezérlés használatával! Személyre szabott élményt biztosít, mivel megjegyzi mosási szokásaidat, programokat ajánl⁷, és kijelzi az időre vonatkozó információkat. A SmartThings alkalmazás⁸ tanácsot ad a programok kiválasztásához, a mosások megtervezéséhez és a hibaelhárításhoz. Sőt, emellett a mosóprogramhoz tökéletesen illő szárítóprogramot is kiválasztja⁹.

  • Intuitív kijelző
    Gyorsan és egyszerűen megtalálod rajta a kedvenc programjaidat.
  • Személyre szabott programok
    Megjegyzi a mosási szokásaidat, és felajánlja neked a tökéletes programot⁷.
  • Automatikus Ciklus Összehangolás⁹
    Automatikusan kiválasztja a szárítóprogramot a mosóprogram alapján.

Varázsold intelligenssé otthonod a SmartThings alkalmazással

Igazítsd hozzá az életmódodhoz az otthoni eszközeid működését. A SmartThings segítségével tökéletesen figyelemmel kísérheted csatlakoztatott eszközeid működését, valamint kényelmesebbé teheted az otthoni és a ház körüli teendők elvégzését. Mindezt egy egyszerű alkalmazással, amit iOS és Android telefonokon is ugyanúgy elérsz.

https://images.samsung.com/is/image/samsung/p5/hu/apps/smartthings/200821-05-apps-and-service-smartthings-glance-section-3-1-pc.jpg?$ORIGIN_JPG$

Az innovatív SmartThings-kompatibilis eszközökkel átfogó módon vezérelheted otthonod, és egyszerűbbé teheted a mindennapi teendők elvégzését. Az alkalmazás segítségével figyelemmel kísérheted az otthoni eszközeidet. Hasznos értesítéseket kapsz akár az olyan apróságokról, minthogy mikorra válik tisztává a szennyes. Ha éppen házon kívül vagy, a SmartThings frissen tartja a ruhaneműidet egészen a hazatérésedig. Az alkalmazás támogatja a hangvezérlést is, így Bixby és Alexa is segít neked. Vedd a kezedbe az otthonod irányítását!

 

Forrás: samsung.com

¹Tesztelése a következő szabvány alapján történt: IEC 60456:2010, 4 kg-os töltet, Super Eco mosás, hideg vizes program (WF80F5E5U4W), illetve pamut, 40 °C-on, EcoBubble™ funkció nélkül (WF0702WKU). Az egyes eredmények eltérhetnek.
²A Performance Lab Test tesztbeszámoló alapján, amit a Springboard Engineering végzett EMPA tesztcsíkokon, amelynek során a normál mosószeres oldatokat hasonlították össze a buborékos technológiával, gépi mosás nélkül.
³A WW8000T modellen tesztelve, a Samsung WW6500K modellel összehasonlítva. 50%-os idő- és 20%-os energiamegtakarítás pamut (40 ℃-on, fél adaggal) programmal, ±5%-os mosási teljesítménnyel. Az Intertek adatai alapján.
⁴Tesztelése a következő szabvány alapján történt: IEC 61121:2013; 8 kg-os töltet; pamut, teljes szárítás; hőszivattyúval (DV80F5E4HGW), illetve hőszivattyú nélkül (DV80H4100CW). Az egyes eredmények eltérhetnek.
⁵A tesztelés a Samsung DV8000T modellen, az IEC szabvány szerinti 3 kg-os töltettel történt.
⁶A tesztelés a Samsung QuickDrive™ WW8000T modellen, az IEC szabvány szerinti 3 kg-os töltettel történt.
⁷Gépi tanulás ereménye alapján, amit egy 28 millió mosási ciklus adatait tartalmazó, egyre bővülő felhasználói adatbázison végeztek el. A végrehajtott programok számával kapcsolatos adatok, amelyek alapján a készülék programot javasol, idővel folyamatosan bővülnek az adott felhasználó és más, hozzá hasonló felhasználók használati mintázata alapján.
⁸Androidos és iOS készülékeken érhető el. *Wi-Fi-kapcsolat és Samsung account regisztráció szükséges.
⁹Az Automatikus Ciklus Összehangolás funkció kizárólag akkor használható, ha a mosó- és a szárítógép egyaránt rendelkezik Mesterséges Intelligencia funkcióval és Wi-Fi-kapcsolattal.

Hozzászólások letiltva.