Játékra fel!

Ezzel a notebookkal kimaxolhatod a játékélményt

Az Asus mindig figyelemre méltó, ugyanakkor pénztárcabarát modellekkel rukkol elő a gamer laptopok piacán. Nem kivétel ez alól az ROG Strix GL553 notebook sem, amely 7. generációs Intel® Core™ i7 processzorával és NVIDIA® GeForce® GTX 1050 grafikus kártyájával valóban ígéretes darab. A gép mindenekelőtt terhelésre született, melyen úgy élvezheted a játékokat és az alkalmazásokat, mint azelőtt soha. Lássuk, mit is tud ez a készülék!

Született játékos és streamer

Nem vitás, hogy az Asus ROG Strix GL553VD notebook kiváló kvalitásokkal rendelkezik ahhoz, hogy a gamerek kedvence legyen. Amellett, hogy a kijelző kiváló kontraszt- és színkonzisztenciát, ezáltal lélegzetelállító látványt biztosít, matt felülete megakadályozza a tükröződést és a csillogást, ami zavaró lehetne játék közben. Intenzív játékmaratonokhoz elengedhetetlen a stabil rendszer és működés, melyet jelen esetben a ROG-exclusive Cooling Overboost intelligens hőtechnikai tervezése biztosít a maximális hűtési hatékonyság érdekében. Ha pedig szívesen megosztanád a játékmenetet másokkal, a tömb mikrofon segít a környezeti zaj kiszűrésében, garantálva ezzel a kristálytiszta hangrögzítést. A beépített in-game audió hangszórók közvetlenül a gamer felé terelik a hangot, így a játék még élvezhetőbb és élethűbb lesz. Az élményt a ROG Gaming Center tetézi, amely hozzáférést biztosít valamennyi irányítópulton elvárt funkcióhoz: rendszerinformáció keresése, gyorsbillentyűk beállítása, audiobeállítások módosítása vagy a játék menetének rögzítése. A gyorsabb és lagmentes online játék érdekében az ROG GameFirst III technológia optimalizálja a hálózati forgalmat, hogy minden gördülékenyen és zökkenőmentesen menjen.

Tipp: Védd meg Gamer notebookod az ütődésektől, miközben magaddal viszed bárhova! Kattints ide és ismerkedj meg notebook táskáinkkal és hátizsákjainkkal! >>

Klaviatúra a tökéletes irányításhoz

A notebook jellemzői közül érdemes külön egy kis figyelmet szentelni a ROG Strix GL553 billentyűzetének is. Az egyedileg tervezett klaviatúra garantálja, hogy a játék alatt ne legyen gondod az irányítással, hiszen formatervezésének köszönhetően kényelmesen elérhető az összes billentyű. A piros háttérfényű scissor-switch billentyűk 2,5 mm-es távolságra vannak egymástól, a kiemelt W-A-S-D betűknek hála pedig mindig tudni fogod, hogy hova kell nyúlnod. A különálló nyilak és a nagyméretű szóköz már csak hab a tortán, így biztosan nem kell tartanod attól, hogy a legizgalmasabb akció közben esetleg félrenyomnál. Számos kiegészítővel még tuningolhatod és tovább is fejlesztheted notebookod, hogy az élmény maximális legyen!

Tipp! Egy menő Gamer egérrel még kényelmesebb használni ezt a Notebookon!

Tetszett blogbejegyzésünk? Ez esetben biztosan érdekesnek fogod találni a FIFA 18, és a Gran Tourismo sportról készült cikkeinket is.

Ha kedvet kaptál a játékhoz, és te is szívesen lennél egy Asus gamer notebook boldog tulajdonosa, keresd fel 68 Euronics üzletünk egyikét vagy webáruházunkat!

 

Hozzászólások letiltva.