A nyári alak télen készül

Tél van, és semmihez nincs kedved? Ugyan a szabadban az időjárás miatt még februárban is korlátozottak a lehetőségek, de a meleg szobában, különösen a konyhában is tehetünk róla, hogy a téli hónapokban is feltöltődjünk. Vitamindús ételeket és italokat ugyanis bármikor készíthetünk egy turmix, botmixer vagy konyhai kisgép segítségével.

Az egyik legjobb segítőnk lehet a konyhában a  Russell Hobbs Explore Mix & Go Cool mini turmix. A megmosott és megtisztított gyümölcsöket/zöldségeket bedobáljuk a palackba, felöntjük vízzel, és egy gombnyomással el is készül a frissítő reggelink. Tele vitaminnal, ami egész délelőttre biztosítja a megfelelő energiát számunkra, és a felesleges szénhidrát bevitelt is megúszhatjuk így, ami valljuk be, fogyókúra idején igen nagy kincs. Merjünk bátran kísérletezni, de íme egy recept, ha inspirálódni szeretnénk!

Egyszerűbbé varázsolja a rohanós reggeleket, mivel a palackot magunkkal is vihetjük, hiszen ha a kupakot rácsavarjuk, cseppmentesen szállíthatjuk magunkkal, és a munkába vezető úton kortyolgathatjuk el. Egy kis extrát is adunk ajándékba, várva a már melegebb időszakot: 2 db jégakku, amit ha megtöltünk vízzel és lefagyasztunk, hűsen tartja italunkat a hőségben.

Electrolux termékeink között is találunk palackos készülékeket, mint ez a turmixgép. Nézzük is meg, milyen könnyű vele karcsúsító és egészséges italokat készíteni:

Átszokni a helyes táplálkozásra nem mindig egyszerű. Ebben segít a Russell Hobbs Nutriboost turmix és aprító készüléke.  Egy igazi nagyágyú. A különféle funkcióknak köszönhetően könnyedén készíthetjük el az egészséges turmixot, levest, szószt, anélkül, hogy elvesznének a vitaminok. Ez a készülék azoknak való, akik szeretnek friss alapanyagokból egészséges ételt varázsolni különösebb felhajtás nélkül. Lehet vele sajtot, diót aprítani vagy akár turmixolni is. Igazi segítőtárs lesz a konyhában. Ami pedig különösen szuper, 5 db kehely tartozik a készülékhez (3 nagy, 2 kicsi), így akár minden családtag számára jut egy. Tartozik még a szetthez egy shaker fedő szűrővel valamint ivókupak is, így magunkkal vihetjük akár a munkahelyre vagy az edzőterembe. Egy egészségtudatos család elengedhetetlen kelléke.

A fogyókúrázók napjainak legnehezebb része az este, amikor hajlamosak vagyunk az egész nap ügyesen betartott diétánkat egy kicsit lazábban venni. Ha ekkor sem csábulunk el, akkor nyert ügyünk van, hamarosan látványos eredményt érhetünk el. Ebben lehet segítségünkre a Russell Hobbs Desire 3 in 1 botmixere. Két sebességfokozata ideális aprításhoz, pürésítéshez. Könnyedén készíthetünk krémlevest, szószt vagy akár mártást is vele. Íme, egy gyors recept, mely pillanatok alatt elkészíthető vele!

Ha úgy gondolod, hogy szívesen kipróbálnád a vitamindús recepteket, keresd a legjobb konyhai kisgépeket webáruházunkban vagy országszerte 68 üzletünkben, ahol szakértő értékesítőink szívesen segítenek a választásban is!

Hozzászólások letiltva.