Salgótarján – Új helyre költöztünk

Január 29-én új címre költöztünk  Salgótarjánban. A megújult, 433 négyzetméternyi eladótéren több mint 7 000 termékkel, köztük prémium műszaki cikkekkel és innovatív termékkategóriákkal várunk minden érdeklődőt.

 

Cím: 3100, Salgótarján, Fő tér 6.

 

Első magyarországi üzletünket 1989-ben nyitottuk, azóta folyamatos növekedésünknek köszönhetően elértük, hogy ma már minden megyeszékhelyen jelen legyünk legalább egy Euronics üzlettel.

Az elmúlt 29 év alatt rengeteget változtak a fogyasztói szokások, termékkategóriák szűntek meg és ezzel egy időben újak jelentek meg a piacon. Tudásunk legjavát és sokéves tapasztalatunkat felhasználva, lépést tartva az új kihívásokkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb vásárlói élményt tudjuk nyújtani.

Ennek részeként döntöttünk úgy, hogy salgótarjáni üzletünket központi helyre, a város szívébe költöztetjük. „Az Euronics számára az egyik legfontosabb cél mindig is az volt, hogy innovatívak legyünk. Büszkék vagyunk rá, hogy ennek eredményeként sikerült nemcsak az üzleteink, hanem a nálunk kapható termékkategóriák számát is dinamikusan növelni, továbbá több üzletünket is teljesen megújítani” – mondta Dr. Fazekas Péter, az Euronics Műszaki Áruházlánc tulajdonos/ügyvezető igazgatója.

Az új üzletben a klasszikus műszaki termékek mellett segway, drón és robotporszívó is kapható, emellett pedig látványos televíziós bemutatófalak is segítik a vásárlókat a legjobb döntés meghozatalában. Nagy Richárd, a salgótarjáni üzlet vezetője elárulta, hogy a nyitási akciók a tévéktől és a telefonoktól kezdve a nagy háztartási gépekig számos termékkategóriát érintenek, így mindenkinek érdemes lesz ellátogatnia az új üzletbe.

Szakértő eladóink mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások letiltva.