HUAWEI
Huawei Sound Joy Bluetooth hangszóró, obszidiánfekete
  • Cikkszám: 264769
HUAWEI

Huawei Sound Joy Bluetooth hangszóró, obszidiánfekete

  • Cikkszám: 264769

51 990 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
30 W
NFC
Igen
Magasság
20,2 cm
Mélység
7,3 cm
Szélesség
7,3 cm
Szín
Fekete
Súly
680 g
Bluetooth
Igen
Csatlakozók
USB Type-C töltőport
RMS teljesítmény
30 W
30 W
Teljesítmény
Igen
NFC
20,2 cm
Magasság
7,3 cm
Mélység
7,3 cm
Szélesség
Fekete
Szín
USB-A – USB-C töltőkábel
Gyors üzembehelyezési útmutató

Glow Flow

Világítsa meg kedvenc dallamait a HUAWEI Sound Joy többszínű gyűrűjével. Tekintse meg a hangerőt, és kövesse nyomon az akkumulátor élettartamát a gyűrű teltségétől függően.

A megfelelő cuccokból készült

A Sound Joy különleges szövetburkolata kiemelkedő, dinamikus megjelenést és kényelmesebb érintést biztosít. Robusztus, masszív védelmet is nyújt minden szabadtéri kiránduláshoz, és ami még fontosabb, lehetővé teszi, hogy a hangok úgy rezonálódjanak, ahogyan azt hallani kell.

Indulhat a medence-party!

Az IP67 vízállósági tanúsítvánnyal rendelkező Sound Joy szinte bármilyen időjárási körülménynek ellenáll, és akár 1 méteres vízben is védett marad.

Legyen a legnagyobb a hangod

A Sound Joy hangos, 79 dBA @ 2 m-es Devialet kétutas hangszórórendszerrel és Devialet SAM® technológiával rendelkezik a jel és az akusztikus kimeneti nyomás összehangolására. A teljes frekvenciájú hangszóró erőteljes basszusa és a magassugárzó éneklő magas hangjai a buli minden sarkát betöltik.

20 W-os szénszálas kombinált membrán

A 20 W-os, teljes frekvenciájú hangszóró speciálisan megtervezett szénszálas membránt alkalmaz, hogy az 50 Hz-es (-10 dB) mélyhangok még teljesebben szólaljanak meg.

10 W-os Silk Dome magassugárzó

A Devialet által még nagyon nagy hangerő mellett is kivételes tisztaság érdekében hangolt silk-dome 10 W-os magassugárzó akár 20 kHz-es (-10 dB) frekvenciákat kínál.

Szimmetrikusan terhelt passzív hangsugárzó

A kettős „push-push” passzív hangsugárzó tovább fokozza az alacsony frekvenciájú érzékenységet és kiterjesztést, akár 16 mm-es maximális kitéréssel, jobb eszközstabilitást ad, és biztosítja, hogy a zenéje tiszta és alacsony zajszintű legyen még nagy hangerő mellett is.

Játszd le a hosszú dalokat

Mindegy, milyen messzire utazik, a nagy, 8800 mAh-s akkumulátor egyetlen feltöltésével 26 órás folyamatos Bluetooth-lejátszással biztosítja a dallamokat.

Töltsd gyorsabban

A 40 W-os szupergyors töltés lehetővé teszi, hogy menet közben is bekapcsoljon, és egy teljes órányi lejátszást biztosít egy rövid, 10 perces töltéssel.

Bluetooth 5.2

A Bluetooth 5.2 jobb hangminőséget, valamint alacsonyabb energiafogyasztást és késleltetést biztosít.

Sztereó hang

Hagyja, hogy a kettő eggyé váljon a Huawei Sound Joy megrázásával, melyek így automatikusan összekapcsolódnak, így elérve a sztereó hangzást a magával ragadó zenei élmény érdekében.

Egyérintéses átvitel

Tegye egyszerűvé a zeneváltást: érintse telefonját a Huawei Sound Joy-hoz, hogy azonnal átvihesse a zeneszámot, így soha egyetlen ütemet sem kell kihagynia.

Automatikus felismerés

Élvezze a szinte azonnali csatlakozást eszközeivel az automatikus felfedezés funkción keresztül. Csak hozza telefonját, táblagépét vagy laptopját a Sound Joy közelébe, és a csatlakozáshoz koppintson a felugró ablakra az eszközön. Szerezzen nagyobb, jobb hangzást, amikor telefonál, játszik, vagy hátradől és filmet néz.

Óravezérlő

Vegyen részt Huawei órájával is az eseményekben. A párosítás után olyan egyszerűen szabályozhatja a hangerőt, és kihagyhatja a számokat, mintha csak felemelné a csuklóját.

Voice Assistant Pod

Nyomja meg a hangsegéd gombot, hogy aktiválja telefonja intelligens hangsegédjét emlékeztetőkhöz, információkérésekhez és egyebekhez.

Csomag tartalma

  • Huawei Sound Joy
  • USB-A – USB-C töltőkábel
  • Gyors üzembehelyezési útmutató

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés