Audio-Technica
Audio-Technica ATH-SQ1TWWH Fülhallgató, fehér
  • Cikkszám: 274040
Audio-Technica

Audio-Technica ATH-SQ1TWWH Fülhallgató, fehér

  • Cikkszám: 274040

35 059 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Impedancia
16 Ohm
Érzékenység
100 dBA
Max. frekvencia
20 000 Hz
Min. frekvencia
20 Hz
Mikrofon
Igen
Csatlakozók
USB-A/USB-C töltőkábel
Kábel hossza
30 cm
Szín
Fehér
Fejhallgató típus
Fülhallgató
Adatátvitel
Vezeték nélküli
16 Ohm
Impedancia
100 dBA
Érzékenység
20 000 Hz
Max. frekvencia
20 Hz
Min. frekvencia
Igen
Mikrofon
USB-A/USB-C töltőkábel
Csatlakozók

Élvezze a zenét, a filmeket, a játékokat és még sok mást a valóban vezeték nélküli hanggal. Az összes multimédiás igényre tervezett ATH-SQ1TW fülhallgató könnyen használható és kényelmes. Az ATH-SQ1TW igazi vezeték nélküli fülhallgatók, melyek a rugalmas kettős vagy egy fülhallgatós használhatóságtól az áthallható funkcionalitásig nemcsak stílusosak, hanem minden életstílushoz megfelelőek.

Az ATH-SQ1TW fülhallgatók kompatibilisek a Bluetooth® 5.0 technológiával, így kiváló minőségű hangot biztosítanak kompakt, könnyű kialakításban. Az egyik legkényelmesebb fülhallgató kis fülek számára, az elegáns kialakítás könnyen használható különféle fülformákhoz. A kompakt test nem feltűnő, ugyanakkor megakadályozza a TWS fülhallgatók kilazulását vagy kiesését.

Automatikus be-kikapcsolás

A gyors használhatóság érdekében a fülhallgatók automatikusan bekapcsolnak, amikor eltávolítják a mellékelt töltőtokból. Egyetlen érintéssel a felhasználók gyors párosítást végezhetnek, így felhasználóbarát kapcsolatot létesíthetnek Android-eszközökkel. Az érintésérzékelő vezérlő reagál a felhasználói parancsokra, mint például a zene lejátszása vagy szüneteltetése, a számok közötti ugrás, a kihangosított hívások fogadása és a hangerő beállítása okostelefon használata nélkül.

Hosszú üzemidő

Az exkluzív 5,8 mm-es meghajtókkal felszerelt felhasználók könnyedén fogadhatnak tiszta és erőteljes hangot bármilyen forrásból, és minimális késleltetést tapasztalhatnak a hangzásban ezekkel az alacsony késleltetésű vezeték nélküli fülhallgatókkal. Az ATH-SQ1TW akár körülbelül 6,5 órányi folyamatos használatot tesz lehetővé teljes feltöltéssel, vagy 19,5 órát teljesen feltöltött fülhallgatóval és töltőtokkal.

Az áthallási funkcióval a beépített mikrofon átengedi a környezeti hangokat, hogy a felhasználók tisztában maradjanak a környezetükkel, még zenehallgatás vagy hívások kezdeményezése közben is.

Strapabíró kialakítás

Az ATH-SQ1TW vezeték nélküli fülhallgatók fröccsenésálló kialakításúak, és megvédik a fülhallgatókat a csöpögő víztől, például esőtől és izzadságtól. Az ATH-SQ1TW fülhallgatók nem csak a legújabb Bluetooth® 5.0 technológiával kompatibilisek, hanem több párosítási funkcióval (több eszköz regisztrálásához) és hangutasítási funkcióval is rendelkeznek.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés