JBL
JBL Wave 100TWS Vezeték nélküli fülhallgató, Csontszínű ( W100TWSIVR )
  • Cikkszám: 263542
JBL

JBL Wave 100TWS Vezeték nélküli fülhallgató, Csontszínű ( W100TWSIVR )

  • Cikkszám: 263542

18 599 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 napon belül, 1 190 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Impedancia
16 Ohm
Érzékenység
105,5 dBA
Max. frekvencia
20 000 Hz
Min. frekvencia
20 Hz
Mikrofon
Igen
Csatlakozók
Bluetooth 5,0
Fejhallgató típus
Fülhallgató
Adatátvitel
Vezeték nélküli

Élvezze az erőteljes JBL hangzást zökkenőmentes hozzáféréssel

Wave 100TWS fedél nélküli kialakítással, amely zökkenőmentes hozzáférést biztosít a fülhallgató testéhez. Színezze ki a napjait a körülbelül 20 órás maximális lejátszási idővel bíró JBL fülhallgatóval. Élvezze az erőteljes JBL hangzást a beépített 8 mm-es dinamikus meghajtóval. Természetesen támogatja a kihangosított hívást és az egyik oldalon használható kettős csatlakozást is. Könnyedén vezérelheti az összes programot, például a zenelejátszást, a hívást és a hangsegéd aktiválását magával a fülhallgatóval. Forradalmi kialakításával és a JBL szilárd hangzásával a Wave 100TWS tökéletes modell az első teljesen vezeték nélküli fülhallgatóhoz vagy ajándékba is akár.

Erőteljes JBL hangzás

Élvezze a gazdag basszust és az erőteljes JBL hangzást a 8 mm-es dinamikus meghajtóval, miközben a termék egy kompakt és hétköznapi modell.

Hallgassa akár 20 órán keresztül

A fülhallgatóval kb. 5 óra + kb. 15 óra játszható a tokkal, összesen ez akár 20 óra lejátszási idő. A nap folyamán bármikor, bárhol használhatja.

Azonnali hozzáférés

A töltőtok fedelének eltávolításával korszakalkotó kialakítást alkalmaztunk, amellyel azonnal elérhető, amikor használni szeretné. A fülhallgató háza biztonságosan tárolható a töltőtokban, mágnessel. Könnyen eltávolíthatja, ha hüvelykujjával a tok külseje felé csúsztatja.

Támogatja a kihangosított hívást

Ezzel a fülhallgatóval könnyen kezelheti a hívásokat, hanghívásokat. A hangasszisztenst is aktiválhatja az eszközén.

Kényelmesen illeszkedik

Az ergonomikus forma finoman illeszkedik a fülhöz, így hosszan tartó zenelejátszást és hallgatást biztosítva. A 3 méretnek köszönhetően kiválaszthatja az Önnek optimálisat. Így kényelmesebb érzést és tisztább hangzást biztosít.

Támogatja a kettős csatlakozást

Párosítsa, amint kiveszi a töltőtokból. Mivel a bal és a jobb oldal egymástól függetlenül működik, lehetőség van mindkettő külön-külön használatára is. Ezzel akár az akkumulátort is megtakaríthatja, ha a másik oldalát tölti és csak az egyiket használja!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés