LG
LG TONE Free FP8 Wireless Sztereó Headset, vezeték nélküli fülhallgató, Fehér
  • Cikkszám: 264956
LG

LG TONE Free FP8 Wireless Sztereó Headset, vezeték nélküli fülhallgató, Fehér

  • Cikkszám: 264956

51 699 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 napon belül, 1 190 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Mikrofon
Igen
Csatlakozók
Bluetooth
Szín
Fehér
Hangerőszabályzó
Igen
Fejhallgató típus
Fülhallgató
Adatátvitel
Vezeték nélküli

Prémium hangzás egy kompakt eszközben

A HSP egy vezető Meridian-technológia, amely képes szimulálni azt az élményt, mintha valódi hangszórókon hallgatnád a zenét. A Bluetooth 5.2 minimálisra csökkenti a hangveszteséget, hogy minél pontosabban adhassa vissza az eredeti hangot. A TONE Free alkalmazás segítségével választhatsz az Immersive (belemerülés), Natural (természetes), Treble Boost (magaskiemelés) és a 3D Sound Stage (3D színpadkép) beállítások közül, illetve személyre is szabhatod a hangzást.

Az ütős basszus megdobbantja a szíved

Az LG TONE Free fülhallgatók nagyobb és fejlettebb illesztőegységgel rendelkeznek, a membrán szélén alkalmazott szilikon pedig több mozgást és rugalmasságot tesz lehetővé. Ezzel erőteljesebb basszus jön létre anélkül, hogy a hang tisztaságának vagy minőségének rovására menne.

Magával ragadó élményt nyújt

Az LG TONE Free fülhallgatók térbeli felskálázással teljessé teszik a színpadképet, a még életszerűbb hang előállításának érdekében. Így jobban belemerülhetsz a zenébe, a filmbe, a TV-műsorba vagy a játékba. Ezen felül a TONE Free alkalmazásban a játékmód beállításait módosíthatod.

Kevesebb zajjal jobban belemerülhetsz, mint valaha

A fejlett aktív zajszűrés a külső hangokkal megegyező mértékű ellenzajt állít elő, és így képes kizárni a külső hangot. A továbbfejlesztett illesztőegység hatékonyabban érzékeli és oltja ki a zajt, így valódi HiFi élményt nyújt, hogy teljes mértékben belemerülhess bármibe, amit hallgatsz.

Most már személyre szabhatod a környezeti hangmódot

Az LG TONE Free alkalmazásban egy érintéssel kikapcsolhatod a zajszűrést, és válthatsz a hangmódok között. A környezeti üzemmódot személyre szabhatod a helyzettől függően, így maradéktalanul észlelheted a közeli zajokat – ami tökéletes például arra az esetre, ha át akarsz kelni az úttesten. Használhatod a párbeszéd üzemmódot, ha rendelni szeretnél a kávézóban, vagy gyors beszélgetéseket szeretnél folytatni, úgy, hogy közben nem veszed ki a fülhallgatót.

Kényelmes a fülnek

Az LG TONE Free FP8 fülhallgatók kényelmes, orvosi felhasználásra alkalmas anyagból, nem mérgező hatású szilikonból készültek, hogy kevesebb dolog miatt kelljen aggódnod az egész napos használat során. Ezen felül három méretből választhatsz, hogy tökéletesen illeszkedjen a füledbe.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés