XIAOMI
Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro vezeték nélküli fülhallgató, fekete (BHR5264GL)
  • Cikkszám: 265930
XIAOMI

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro vezeték nélküli fülhallgató, fekete (BHR5264GL)

  • Cikkszám: 265930

36 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Mikrofon
Igen
Csatlakozók
Bluetooth 5.0
Szín
Fekete
Hangerőszabályzó
Igen
Fejhallgató típus
Fülhallgató
Adatátvitel
Vezeték nélküli

A Mi True Wireless Earbuds Basic 2S Bluetooth 5.0 valódi vezeték nélküli fejhallgató. A korábbi generációkhoz képest USB Type-C csatlakozóval, a töltőházban lévő akkumulátor kapacitásának megduplázásával, szenzoros gombokkal és egy speciális Gaming móddal rendelkeznek, alacsony késleltetéssel.

Melyek a főbb jellemzők?

Vezeték nélküli mágneses fülhallgató 600mAh töltőtokkal és akár 20 órás akkumulátor-üzemidővel

Speciális játékmód alacsonyabb késleltetéssel

Korszerű USB Type-C csatlakozó, csak egy kábelre van szükséged a telefonodhoz és a fejhallgatóhoz is. Nincs többé microUSB!

Intelligens viselésérzékelés - a lejátszás megszakad, ha leveszed a fejhallgatót, folytatódik, ha visszateszed a fejhallgatót

Mindegyik fejhallgató teljesen függetlenül működik, csak az egyiket használhatod, a másikat pedig a tokban hagyhatod

Továbbfejlesztett touchpad vezérlés a hangasszisztens vagy a játékmód egyszerűbb aktiválásához

7,2 mm-es dinamikus meghajtók, amelyek mély basszust és kiváló minőségű sztereó hangzást biztosítanak

Hosszú akkumulátor-üzemidő és új csatlakozó

A Xiaomi gondolt a játékosokra is, és egy speciális játékmódot is hozzáadott. Ez az érzékelő gombok háromszori megnyomásával aktiválható, és jelentősen csökkenti a késleltetést (latencia), hogy a játékélmény a lehető legintenzívebb legyen. Természetesen ez a funkció filmnézésnél is jól jön, így még a nagy robbanásokat is időben hallhatod.

Igen, a gombok mostantól szenzoros gombok a korábbi hardveres gombok helyett. Ez általában nem a legjobb változás, de ez a trend segít az ismételt gombnyomásoknál. A hangasszisztens meghívása például az érzékelő dupla megérintésével történik, ami általában megbízhatóbb megoldás, mint a hardvergombok kevésbé biztos ismételt megnyomása.

A fejhallgató be- és kikapcsolásának érzékelése

A megfizethető árú fejhallgatóknál régebben kissé idegesítő volt, ha levettük a fülünkről, de a zene tovább szólt. Vagy felvetted őket, de újra le kellett játszanod a telefonodon. Ez most megváltozik, és a drágább fejhallgatók példáját követve a Smart Wear Detection is bekerült. Így a boltban a pénztárnál leveszed az egyik fejhallgatót, a zene automatikusan leáll, elvégzed a szükséges teendőket, visszateszed a fülhallgatót a füledbe, és a zene automatikusan folytatódik.

A minőségi jellemzők megtartása

Zeneileg a Mi True Wireless Earbuds Basic 2S ugyanaz marad, mint elődei. Nem volt sok minden, amin változtatni kellett volna. A nagyméretű, 7,2 mm-es dinamikus meghajtók titán membránnal kiegyensúlyozott zenei élményt nyújtanak, tisztességes magas és mély hangokkal. A beépített mikrofonok segítségével telefonhívásokat is kezdeményezhet, és a csatlakoztatott telefontól függően a Google Assistant vagy az Apple Siri hangasszisztenseket is vezérelheti. Elmúltak azok az idők, amikor az egyik fejhallgató volt a mester, a másik a szolga. Itt mindkét fejhallgatót egymástól függetlenül használhatja. A telefonhoz való csatlakozáshoz továbbra is az akár 10 méteres hatótávolságú Bluetooth 5.0-t használja.

Mi van a dobozban:

  • Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2S fülhallgató
  • Töltőtok
  • Csere fülhallgató
  • Használati utasítás és jótállási kártya

Megjegyzés: Az USB-C töltőkábel nem tartozék!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés