REMINGTON
Remington R4 Style Series Körkéses Borotva (R3600)
  • Cikkszám: 272223
REMINGTON

Remington R4 Style Series Körkéses Borotva (R3600)

  • Cikkszám: 272223
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Akkumulátoros
Igen
Akkumulátor üzemidő
40 perc
Borotvafej
Igen

Ha a védjegyeddé vált megjelenés a tiszta, simára borotvált arc, a Remington R4 Style Series borotva neked készült. Duplasoros vágóéle akár 50%-kal több lefedettséget biztosít borotválás közben minden egyes lehúzásnál több szőrszál befogásával, a rugalmas vágóélek és a billenő nyak minden kontúrhoz igazodnak, míg a borotva ergonomikus markolatát arra tervezték, hogy minden áthúzáskor magabiztosan irányíthass.

DUPLA SOROS SZITA BORÍTÁSÚ VÁGÓFEJEK

A dupla soros vágóélek 50%-kal több lefedettséggel egyetlen áthúzással több szőrszálat fognak be. Így nemcsak a borotválkozás sebességét fokozzák, hanem csökkentik a szükséges áthúzások számát is, kényelmesebbé téve a borotválkozást. 

RUGALMAS VÁGÓÉLEK ÉS BILLENŐ FEJ

A rugalmas vágóélek alkalmazkodnak arcod kontúrjaihoz, gyengéden befogva az arcredőkben és az állkapocs körül lévő bosszantó szálakat. A billenő nyak segíti a borotva gyengéd siklását az orr és az állkapocs körül a sima, tiszta borotvált arcért. 

KIPATTINTHATÓ PAJESZVÁGÓ COMFORTTRIM VÁGÓÉLEKKEL

A kipattintható pajeszvágó tökéletes a nyak körül előforduló szőrszálak eltüntetéséhez vagy a nehezen elérhető helyeken lévő makacs szőrtől való megszabaduláshoz. ComfortTrim vágóélek még a legkisebb szőrszálat is befogják anélkül, hogy húznák vagy irritációt okoznának. 

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés