Neno
Neno Bags Tejgyűjtő tasak, 20 db
 • Cikkszám: 272248
Neno

Neno Bags Tejgyűjtő tasak, 20 db

 • Cikkszám: 272248
 • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Zöld
Hosszúság
14,5 cm
Szélesség
10,5 cm
Űrtartalom
0,15 l
Darabszám/csomag
20 db

A Neno Bags steril tasakban tárolhatod a lefejt anyatejet. Kiváló minőségű BPA-mentes műanyagból készült. A mellékelt adapter segítségével minden Neno mellszívóval kompatibilis, az anyatejet közvetlenül a tasakba fejheted le. A tasakban tárolt anyatejet le is fagyaszthatod, majd szükség szerint kiolvaszthatod.

NENO TASAK - Az anyatej tárolására szolgáló steril tasakot mutatunk be, amely a hozzá tartozó eszközzel minden Neno mellszívóval kompatibilis.

KEDVES ANYUKA!

A pihenés minden pillanata vagy a babával töltött idő aranyat ér. Ezért ne pazarolj időt olyan tevékenységekre, amelyeket helyettesíthetsz egy kifejezetten számodra készített eszközzel. A Neno küldetése, hogy ebben a legszebb, de egyben legnehezebb időszakban is minden anya valódi támogatást élvezzen termékeinkkel. Éppen ezért az elektromos mellszívók, ételtároló tasakok, porlasztók, bébiőrök, thermo tálak, fogkefék és egyéb Neno termékek segítenek kellemesebbé tenni a mindennapokat mind a szülők, mind a babák számára.

ANYATEJ KÖZVETLENÜL A TASAKBA - Könnyebb, mint gondolnád! Az összes Neno mellszívóval kompatibilis, a könnyen használható csatlakozó lehetővé teszi, hogy a tejet gyorsan és higiénikusan közvetlenül a zacskóba fejd le. Nincs több fertőtlenítés és öntögetés! A kiforrott technológia biztosítja a sterilitást és megkönnyíti a baba ételtárolásának teljes folyamatát.

MINDEN NENO MELLSZÍVÓVAL KOMPATIBILIS - A készletben található csatlakozónak köszönhetően könnyedén lefejheted az anyatejet közvetlenül a tasakba. Minden Neno mellszívó kompatibilis az adapter segítségével – csak rá kell csavarni a tasakra és a mellszívó csatlakozójára, és már kezdheted is a fejést.

Neno Bags Anyatej tasak

FAGYASZTHATÓ - A Neno tasak lehetővé teszi az összegyűjtött anyatej fagyasztóban történő tárolását 3-6 hónapig -18 és -20 °C közötti hőmérsékleten. Ne feledd, hogy soha ne fagyaszd újra az ételt, és soha ne töltsd túl a tejet, mert fagyáskor kitágul!

FUNKCIONÁLIS - A Neno tasak nagyszerű segítőtárs a mellből lefejt anyatej tárolásában. Külön részen rögzítheted a lefejés dátumát, az időt és az anya vagy a baba nevét. Ezen kívül egy mérőskála is található rajta, ami megkönnyíti a zacskóba öntött tej mennyiségének pontos mérését.

GONDOZÁS ALATT - A Neno márkát leggyakrabban anyák, szülésznők és szoptatási tanácsadók ajánlják. Termékeinket a fiatal szülőknek ajánljuk, hogy megkönnyítsék mindennapjaikat, és lehetővé tegyék, hogy gyermekeikkel együtt élvezhessenek minden pillanatot. A tasakok például nagyon praktikusak a kórházban tartózkodás idején, amikor sok anyának közös hűtőszekrényben kell tartania a lefejt tejet.

PONTOS ZÁRÓDÁS - A zacskót lezáró kupak segítségével gyorsan és szorosan lezárhatod a tasakot, majd könnyen lecsavarhatod és előkészítheted a gyermekednek. A cipzárral ellentétben a kényelmes kupak megakadályozza a kiömlést, biztosítja a legmagasabb higiéniát és véd a szagok behatolásától is.

BIZTONSÁGOS - A Neno tasakok kiváló minőségű BPA-mentes műanyagból készülnek, és nem károsítják az anya vagy a baba egészségét. Anyaga tartós, kellemes tapintású és teljesen biztonságos az ételeknek.

KIOLVASZTÁS - A Neno Vita 2 az 1-ben készülék kiolvasztó funkciójának köszönhetően a lefagyasztott anyatejes tasakokat könnyen és gyorsan ki tudod olvasztani. Csak tedd a fagyasztott élelmiszert a tartályba, és válaszd ki a kiolvasztás opciót a kijelzőpanelen.

TELJES KÉSZLET - A csomagban 20 db anyatej tárolására alkalmas, kupakkal ellátott zacskó és egy csatlakozó található. A csatlakozó segítségével a tasak közvetlenül csatlakoztatható a Neno család összes mellszívójához.

Neno Bags Anyatej tasak

MEDDIG TÁROLHATÓ A TEJ?

 • szobahőmérsékleten kb. 21 °C: akár 4 óra
 • hűtőszekrényben / kb 3-5 ° C: 2-4 nap
 • hűtőszekrény fagyasztó / kb -10 ° C: legfeljebb egy hét
 • hűtőszekrény fagyasztó / kb -14 ° C: legfeljebb 3 hónap
 • fagyasztó / kb -20 ° C: legfeljebb 6 hónap
 • teljes kiolvasztás után a tej akár 24 óráig is eltartható a hűtőszekrényben

TEJ LEFEJÉSE

A tejet mellszívóval közvetlenül a zacskóba fejheted. Ez a tasak kevesebb helyet foglal a hűtőben és a fagyasztóban is. Az egyedülálló csatlakozó lehetővé teszi, hogy a tasakot a mellszívóhoz és a cumihoz rögzítsd a baba táplálásakor.

Specifikációk:

 • Közvetlen a tasakba fejés: Igen
 • Mérőskála: Igen
 • Dátum, idő és név rögzítése: Igen
 • Szorosan záródó kupak: Igen
 • Mellszívó adapter: Igen

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés