Twistshake
Twistshake TWS78267 Mini Itatópohár, Rózsaszín
  • Cikkszám: 267365
Twistshake

Twistshake TWS78267 Mini Itatópohár, Rózsaszín

  • Cikkszám: 267365

4 199 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Rózsaszín
Űrtartalom
0,23 l

A Twistshake története 2011-ben kezdődött Svédországban, amikor Vienar Roaks, a Twistshake alapítója unokahúgára vigyázott és a gyermek etetése közben számos problémával találkozott. Ekkor fogalmazódott meg benn a Twistshake három fő alapelve, amelyek a tápszer eltömődésének megelőzése, az adagok hatékony kezelése és tárolása, illetve az egyszerű tisztítás. A létrehozott termékek praktikusak, egyszerű kialakításúak, miközben egyidejűleg megfelelnek a gyermekek és szülők igényeinek.

A Twistshake mini itatópohár a gyermekével együtt nő, csupán a kupakot és a cumit kell cserélni. Keverje össze a gyermeke kedvenc gyümölcsét vízzel és rázza fel! Figyelje, ahogy a mixer pillanatok alatt egy egészséges italt varázsol a gyümölcsökből.

Miért jó döntés a Twistshake mini itatópohara?

A praktikus fülek segítségével, gyermeke könnyen használhatja a poharat önállóan is. Minden Twistshake cumisüveg ellenáll a kiömlésnek, a szilikon betétnek köszönhetően az ital csupán akkor folyik ki, amikor a gyermek iszik. Ezen kívül védőtok védi a kicsi italát a baktériumoktól, portól és a kosztól.

A mini itatópohár űrtartalma 230 ml és használatát 4 hónapos kortól ajánljuk.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés