Delonghi kávéfőző Delonghi kávéfőző
Delonghi kávéfőző
La Specialista EC9335.M - Espresso kávéfőző

  • 19 bar nyomás: a különböző receptek megfelelő főzési ciklusáért
  • 3 recept: espresso (35 ml), hosszú kávé (70 ml), americano (240 ml)
  • MY funkció a receptek személyreszabásához
  • 250 gramm kapacitású kávébab tároló
  • 2 l kapacitású kivehető víztartály
  • Kétfunkciós gőzkar, különálló forró víz adagoló
  • Automatikus kikapcsolás
*A csomag limitált kiadás, a ráadás Braun turmix a készlet erejéig érvényes.
Főbb funkciók
Intelligens tömörítő Intelligens tömörítő
A beépített kar lenyomásával tömöríti a megőrölt, friss kávét. A tömörítés leáll, ha elérte a kávéadaghoz szükséges megfelelő nyomást.
Szenzor az optimális őrléshez Szenzor az optimális őrléshez
A kávéfőzőben található őrlőszenzor mindig egyenletes adagot biztosít egy vagy két csésze eszpresszóhoz.
Aktív hőmérséklet szabályozás Aktív hőmérséklet szabályozás
A víz hőmérséklete a főzés ideje alatt állandó marad a legjobb kivonatolás érdekében, így mindig tökéletes kávét ihatsz.
Szabályozható tejhabosító Szabályozható tejhabosító
Csak válassz a meleg tej (FLAT) vagy a tejhab (FOAM) beállítás közül és készítsd el könnyedén a kávédhoz illő tökéletes tejhabot.
Nézd meg további Delonghi kávéfőzőinket!
9 indok, amiért megéri De'longhi kávégépet venned!
Szabályozható tejhabosító
1. Mindig friss és tökéletesen őrölt kávé a legjobb aroma érdekében A finom és egyenletes őrlés lényeges része a legjobb aroma elérésének. A De'Longhi kúpos örlője 100%-os pontossággal lett kalibrálva és tesztelve, hogy garqantálja a tökéletes finomságú port. Az örlési finomságot kézzel könnyen be lehet állítani, hogy izlése szerint alakíthassa a kávéit.
Szabályozható tejhabosító
2. Csak a legfrissebb lefőzés Egy jó espresso kiélvezéséhez elengedhetetlen, hogy frissen őrölt legyen, amit a kávéhoz lefőzünk, felváltva a kávézókban használatos módszereket. A De'Longhi automata kávéfőzői csak annyit őrölnek le amennyi szükséges az egyes adagokhoz és ezzel a babok frissességét és aromáját is megőrzik. A cső néküli rendszer lecsökkenti azt az örlemény mennyiséget, ami a rendszerben maradna egy minimumra. Az aromatarto fedő megőrzi azokat a szemeket, amik a tárolóban várnak az örlésre.
Szabályozható tejhabosító
3. Mindig az optimális hőmérsékleten Ahhoz, hogy ki lehesen oldani és elraktározni az aromát a frissen őrölt kávészemekből, a kioldási hőmérsékletnek 88°C és 96°C között kell lennie. A De'Longhi automata kávéfőző gépei fel vannak szerelve egy úgynevezett thermoblock rendszerrel, aminek a feladata, hogy felmelegítsen annyi vizet amennyi szükséges a kávé lefőzéséhez (gőz és tej előkészítés egy másik, független rendszerben történik). Egy fejlett elektronikus rendszer garantálja a precizitását az optimális lefőzési hőmérsékletnek.
Szabályozható tejhabosító
4. A De'Longhi kávéfőző teljesen automata szíve A főzőegység adagolja és sűríti az őrleményt pont úgy, mint egy profi barista annak érdekében, hogy garantált legyen az optimális befecskendezési nyomás 9-13 bar között minden lefőzési ciklusban és tökéletesen krémes, sűrű, aromás kávét nyerjen ki. A De'Longhi szabadalmaztatott főzőegységnek van egy módosítható kamrája, ami képes különböző mennyiségű örleményt magában tartani, hogy biztosítsa a tökéletes csészébe érkező kávét, függetlnül az aroma szintjétől. Akár 2 csészényit is le tud főzni egy ciklus alatt ugyanazzal a kiemelkedő eredménnyel.
Szabályozható tejhabosító
5. Tökéletes tejes italok, szabadalmaztatott, egyedi Lattecrema rendszer Az új technológiának és annak hidraulikus áramkörének, nagy pontosságú elektronikájának és különleges tej fúvókának köszönhetően, a De'Longhi LatteCrema rendszer a megfelelő arányban összekeveri a gőzt, a levegőt és a tejet, hogy mindig a legjobb minőségű tejhab érkezzen az összes kedvenc, kávé alapú tejes italába.
Szabályozható tejhabosító
6. Habosítottól a gőzölt tejig A gőzölésre kifejlesztett rendszer, ami a tejet készíti elő, függetlenül működik a kávékészítési folyamattól, hogy gyorsan készíthessen a gőz segítségével akár selymes, lágy forró tejet vagy bársonyos puha habot. A szoftver a nagy pontosságú elektronikus vezérlésünkben mindíg biztosítja a megfelelő gőzmennyiséget az optimális hőmérsékleten.
Szabályozható tejhabosító
7. A tökéletes tejhab titka A De'Longhi exkluzív LatteCrema rendszere egy olyan keverő eszközt használ, ami automatikusan elkészít egy sűrű, gazdag, hosszan tartó tejhabot - mint egy profi Barista! De'Longhi fejlesztői tökéletesítették a technikáját a levegő, tej és gőz összekeverésének, hogy megalkossanak egy igazán lágy és ugyanakkor kompakt tejhabot.
Szabályozható tejhabosító
8. Kávé, Cappuccino... és még? A De’Longhi kávéfőző gépeit lehet előre őrölt kávéval is használni, ami ideális a koffein mentes kávét szeretőknek. A legtöbb modellben van beépített csésze melegítő a tökéletes élmény eléréséhez. Forró víz adagolót tartalmaz a legtöbb modell a teázáshoz, és a speciális tejes kancsónak köszönhetően, akár forró csokoládét is készíthet. (Primadonna Exkluzív ESAM 6900.M és Primadonna Elite 650.75.MS ECAM). Kávé receptek széles választékához férhet hozzá: különleges, eredeti olasz espresso-t vagy doppio+-t egy erősebb energia löketért.
Szabályozható tejhabosító
9. Könnyű karbantartás A karbantartása teljesen automatikus a kávéfőzőgépeknek. A víztartálya minden gépnek kivehető és könnyen hozzáférhető. Kemény víz esetén ajánlott vízszűrőt használni (De'Longhi DLS C002), ami lágyítja a vizet. A De’Longhi kávéfőzőgépekhez ajánlott vízkőoldó az EcoDecalk.

Az akció 2019.10.01.-től a megjelölt termékekre érvényes.

 

 

 Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 69 Euronics szaküzletben


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen