1154X458-díjmentes-tűzhely-landing-fejléc-javított.jpg
Gáztűzhelyek
Beépíthető gáz főzőlapok
Kombinált tűzhelyek

 

A promóció időtartama: 2018. április 01. – április 30.  

Az akcióban a 2018. április 01-30. időszak alatt értékesített, kiszámlázott, az akcióban részt vevő márkák és modellek vesznek részt. Az időszak előtt/után értékesített termékekre a beüzemelés nem érvényes.

  • A díjmentes beüzemelés csak abban az esetben él, amennyiben a beüzemelést végző szerelőnek a számlát bemutatja, illetve a kupont a munka elvégzését követően átadja.
  • A díjmentes beüzemelés abban az esetben él, amennyiben a vásárolt készüléket, a gyártó szerződött szervízhálózatának tagja üzemeli be.
  • A díjmentes beüzemelés tartalmazza a kiszállítás és beüzemelés díját, a régi tűzhely le-és az új tűzhely felszerelését – amennyiben-szükséges- a PB gázra átállást, de a beüzemelés során esetlegesen felmerülő anyagok és egyéb szerelési munkák (pl.: bekötő, gázcsap csere, PB fúvóka, villany és gázvezeték szerelés, kiépítés) költségét nem.
  • Vásárlónak a vásárolt készülék(ek) ingyenes beüzemelésére, a vásárlástól számított maximum 1 hónap áll rendelkezésére, de a beüzemelésnek legkésőbb 2018. május 31-ig meg kell történnie. A megadott határidőn túl az akció érvényét veszti, azt igénybe venni nem lehet.

Beépíthető gáz főzőlapok vásárlása esetén a díjmentes beüzemelés csak azonos márkájú sütő vásárlásával együttesen érvényes!

Az akció és a kedvezmények csak a megjelölt termékekre érvényesek a készlet erejéig. Az ajánlat más akcióval, a termék vételárát csökkentő egyéb engedménnyel nem összevonható. Megjelenítési hibáért felelősséget nem vállalunk. Áruházi átvétellel leadott webáruházi megrendelés esetén az átvétel során további kedvezmény nem érvényesíthető.

 
Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 65 Euronics szaküzletben


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen