Mattel
Barbie Fizzy Feltöltődés habfürdő játékszett (GJN32)
  • Cikkszám: 268711
Mattel

Barbie Fizzy Feltöltődés habfürdő játékszett (GJN32)

  • Cikkszám: 268711

13 490 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korosztály
3+ év

Ez a gyógyfürdő témájú játékkészlet az egyik kedvenc feltöltődési módot ünnepli: a pezsgőfürdőt. Tartalmazza a Barbie® babát, egy kiskutyát, egy pezsgőfürdőt és egy igazi pezsgőfürdőt. Egyszerűen töltse meg a kádat vízzel, helyezze bele a Barbie® babát, és adja hozzá az öt mellékelt csillogó pezsgőcsomag egyikét, hogy lássa a vízbuborékot, akár egy igazi gyógyfürdőben! A Barbie® baba olyan kiegészítőkkel lazíthat, mint például kád, fürdőtermékek, mosókefe és törölköző. A fürdő megnyugtató a fa ihletésű keretével kiegészítve. Rengeteg hely van a kölyökkutya számára, ahol leülhet, valamint a kiegészítők tárolására is. A Barbie® baba fürdőruhát visel körbetekerhető törölközővel, és extra rugalmasságot biztosít a valósághű pózolás és az aktív játék érdekében. A gyerekek összegyűjthetik az összes Barbie® wellness babát, hogy felfedezzék az öngondoskodást és kitágítsák világukat, mert amikor egy lány Barbie®-val játszik, mindent elképzel, amivé válhat!

Tartalmazza a Barbie® babát körbetekerhető törölközővel, kiskutyát, kádat, fürdőkeretet, öt csillogó pezsgőcsomagot és kiegészítőket.

A baba nem tud egyedül állni. A színek és a díszítések eltérőek lehetnek.

A gyerekek gyakorolhatják az öngondoskodást, miközben segítik a Barbie® babát feltöltődni ezzel a spa-témájú játékkészlettel, amellyel eljátszhatják a pihentető pillanatot – egy csillogó, pezsgőfürdőt!

A készlet tartalmazza a fürdőruhát viselő Barbie® babát, a kiskutyáját, egy fürdőkádat, egy spa keretet, 5 csomag pezsgőport és a pihentető fürdőzést segítő kiegészítőket.

A gyógyfürdőhöz hasonló akció elindításához töltse meg a kádat vízzel, helyezze bele a babát, és tegye bele az egyik csillogó pezsgőcsomagot – a víz színe megváltozik, buborékosodik és habzik, így élethű élményt nyújt!

A fürdőkiegészítők kibővítik a történetmesélés lehetőségeit – egyes darabok fogantyúi megkönnyítik a gyerekek szerepjátékát; helyezze a termékeket és keféket a fürdőtálcára, vagy tárolja a fürdő keretén.

A fa ihlette keret segít, hogy a tartozékokat a helyükön tartsa az aktív játékhoz és a könnyű tisztításhoz; a növények valósághű, megnyugtató hatást adnak.

Téged is érdekelhet

]]>

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés