Mattel
Mattel GWX93 Ken Fashionistas Kerekesszékes baba
  • Cikkszám: 268753
Mattel

Mattel GWX93 Ken Fashionistas Kerekesszékes baba

  • Cikkszám: 268753

10 090 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

A Barbie® a Ken® Fashionistas™ divatbabákkal ünnepli a sokszínűséget, amelyek valós történetmesélésre ösztönöznek! A bőrtónusok, szemszínek, hajszínek és -textúrák, testtípusok és divatok széles választékával a babákat úgy tervezték, hogy tükrözzék a mai gyerekek világát. A Ken® baba új játéklehetőségeket inspirál a kézi kerekesszékkel és rámpával, így könnyen be- és kiszállhat a Barbie® Dreamhouse™-ba (külön megvásárolható, a rendelkezésre állás függvényében). A gyerekek összegyűjthetik a Fashionistas babákat, hogy végtelenül eljátsszák a történeteket, kifejezzék saját stílusukat, és felfedezzék, hogy a divat mindenki számára szórakoztató!

A Ken® babák nem állnak meg a saját lábukon. A színek és a díszítések eltérőek lehetnek.

A Barbie® és Ken® Fashionistas™ babák legújabb termékcsaládja különböző testtípusokat, valamint bőrtónusok, szemszínek, hajszínek, frizurák és a legújabb trendek által ihletett divat keverékét tartalmazza!

A Ken® babához tartozik egy kerekesszék, amely gördülő kerekekkel és működő fékkel rendelkezik, valamint egy rámpa, amely a Barbie® Dreamhouse™ játékkal is kompatibilis (külön megvásárolható).

A baba 22 „ízülettel” is rendelkezik – a nyakban, a felkarban, a könyökben, a csuklóban, a törzsben, a csípőben, a felső lábszárban, a térdben és a bokában, hogy mindenféle mozgást végrehajthasson a kerekesszékben és onnan ki.

Fehér felsőt visel kék és sárga színekkel díszítve, fekete rövidnadrágot, fehér tornacipőt és ezüstös napszemüveget.

Nagyszerű ajándék 3 éves és idősebb gyerekeknek – stílusosan játszhatnak, történeteket játszhatnak el és fedezhetik fel a Barbie®-t!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés