Segway-Ninebot
Segway Ninebot Kickscooter F25E II Elektromos roller
  • Cikkszám: 282056
Segway-Ninebot

Segway Ninebot Kickscooter F25E II Elektromos roller

  • Cikkszám: 282056
159 900 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 599 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Maximális sebesség
25 km/h
Maximális hatótávolság (használattól függően)
25 km
Maximális terhelhetőség
100 kg
Gumiabroncsok
10”-os, belső tömlővel ellátott gumiabroncsok
Fékrendszer típusa
Elöl: elektronikus fék, Hátul: tárcsafék
Akkumulátor kapacitás
7 650 mAh
Névleges teljesítmény
250 W
Töltési idő
5 óra
Maximális teljesítmény
500 W
Max. kapaszkodóképesség
10 %
Javasolt életkor
14+ éves
Súly
15,3 kg
IP besorolás
IPX5
Tovább olvasom
25 km/h
Maximális sebesség
25 km
Maximális hatótávolság (használattól függően)
100 kg
Maximális terhelhetőség
10”-os, belső tömlővel ellátott gumiabroncsok
Gumiabroncsok
Elöl: elektronikus fék, Hátul: tárcsafék
Fékrendszer típusa
7 650 mAh
Akkumulátor kapacitás

A Ninebot KickScooter F25E II új, friss dizájnnal, nagyszerű vezetési élménnyel rendelkezik a kényelem, a stabilitás és a biztonság terén is. Az F25E II egy 10 hüvelykes, belsővel ellátott abronccsal rendelkezik, amely remekül nyeli el az ütéseket, simává és hatékonnyá teszi az utazást. 5 óra töltéssel, 25 km/h maximális sebesség és a 25 km-es hatótávolság révén úgy van hangolva, hogy a legjobb eredményt nyújtsa a napi ingázáshoz.

Részletes ismertető

Mozogj körbe 25 km-en belül!

A 250 W-os teljesítménynek köszönhetően pillanatok alatt csatlakozhatsz barátaidhoz, családodhoz vagy bárkihez, akit csak akarsz, és a 25 km/h-s végsebességgel, illetve képes leszel kisebb, akár 10%-os emelkedők megmászására is. Nyugodtan mehetsz bárhová, ahová csak akarsz, akár 25 km-es körzetben: mi lesz a következő úti célod?

Összehajtogatni, cipelni, kibontani és megismételni!

Tudta, hogy a KickScooter F25E II egy kézzel könnyen összecsukható 2 lépésben, és kompakt összecsukhatóságának köszönhetően bárhol tárolható? A 15,3 kg-os nettó tömegével szükség esetén magaddal viheted, és újra kihajtva máris mehetsz vele! Ilyen egyszerű!

Pneumatikus gumiabroncsok és alacsony súlypont: a stabil és sima vezetés tökéletes kombinációja.

Az F25E II-t úgy tervezték, hogy biztonságosabbá és zökkenőmentesebbé tegye az ingázást. A 10 hüvelykes pneumatikus gumiabroncsokkal (belsővel) nemcsak a KickScooter teljesítményét növeli, hanem elnyeli az ütéseket, és lehetővé teszi az utazó számára, hogy akár durvább terepen is közlekedjenek. Ezenkívül az akkumulátorok lábtartóban való elhelyezése alacsony súlypontot biztosít, és így sokkal stabilabb vezetési élményt nyújt.

Válasszd ki a vezetési módot a digitális LED-es műszerfalon

A digitális LED-es műszerfal nem csak az akkumulátor töltöttségi szintjét, a sebességre vonatkozó információkat és a Bluetooth-kapcsolatot mutatja egy pillantásra, hanem a 4 üzemmód közül is könnyen kiválaszthat egyet.

Az intuitív LED műszerfalon egy dupla kattintással azonnal válthatsz a következők között:

  • Eco üzemmód a hosszú vezetéshez;
  • Normál üzemmód a jó sebesség és hatótávolság egyensúlyához;
  • Sport üzemmód az erőteljesebb vezetéshez;
  • és Séta üzemmód között, hogy együtt sétálj a KickScooterrel!

Töltőport a lábtartón

A töltőport új kialakítású, a lábtartón könnyebben hozzáférhető. A Ninebot F25E II esetében a 275 Wh (7,65 Ah) kapacitású akkumulátor teljes feltöltéséhez legfeljebb 5 órára van szükség. A BMS-nek köszönhetően az akkumulátor védve van a túlmelegedés, a rövidzárlat és a túltöltés ellen.

Innovatív regeneratív fékrendszer

Az innovatív regeneratív fékrendszer a Ninebot F25E II-t a haladásból származó újrahasznosított energiával működő elektromos járművé alakítja. A kerekek képesek a fékezés során elnyert energiát árammá alakítani és a beépített lítium akkumulátorban tölteni. A 2 független féknek, az elektronikus első féknek és a hátsó tárcsaféknek köszönhetően a KickScooter biztonságosabb és gyorsabb fékezést biztosít!

Smart App Csatlakozás

A Segway-Ninebot alkalmazás iOS és Android rendszerekre Bluetooth-on keresztül lehetővé teszi a sebesség, az akkumulátor és egyéb dolgok ellenőrzését. Könnyen használható és praktikus, hogy mindig naprakész legyen a KickScooter állapotáról. Töltse le az alkalmazást, és maradjon bejelentkezve, miközben élvezi az utazást!

Intelligens akkumulátor-kezelő rendszer (BMS)

A környezetbarát energia-visszanyerő rendszer gondoskodik arról, hogy ne vesszen kárba energia, míg az intelligens akkumulátor-kezelő rendszer (BMS) szorosan felügyeli az akkumulátor teljesítményét.

Fények, hitelesített fényvisszaverők és csengő: minden, ami a biztonságot szolgálja!

Növelje a láthatóságot és irányítson az úton a 2,5 W-os, nagy fényerejű LED-es első fényszórónak, valamint a fék- és hátsó lámpáknak közösen.

Elöl, oldalt és hátul E-MARK tanúsítvánnyal rendelkező fényvisszaverőket is elhelyeztünk, hogy gyenge fényviszonyok között is tudj rollerezni és mások is lássanak!

És végül, de nem utolsó sorban, ahogy a láthatóság úgy a hallhatóság is fontos. Köszönhetően a mechanikus csengőnek!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés