DELL
Dell KM5221W Vezeték nélküli billentyűzet és egér szett
  • Cikkszám: 273905
DELL

Dell KM5221W Vezeték nélküli billentyűzet és egér szett

  • Cikkszám: 273905
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

A Dell KM5221W egy egyszerűen használható és megbízható billentyűzet és egér szett, ami garantáltan segít a mindennapi feladatokban. Eszközeihez gond nélkül csatlakoztathatja őket a vevőegységen keresztül, egy gombnyomással. Rendkívül hosszú elem élettartamuk miatt nem kell többé a cserével bajlódnia. Az egér 1000 – 4000 közötti állítható dpi érzékelőjével pontos követést tesz lehetővé.

Produktivitás a keze alatt

Növelje egész napos termelékenységét ezzel az RF 2,4 GHz-es vezeték nélküli billentyűzet és egér kombinációval. 12 programozható billentyűvel és 1 programozható görgőgombbal gyorsan hozzáférhet gyakran használt alkalmazásaihoz, mappáihoz és funkcióihoz. A teljes méretű vezeték nélküli billentyűzet dedikált numerikus billentyűzettel, funkcióbillentyűkkel és programozott előbeállításokkal rendelkezik, amelyek növelhetik a hatékonyságot.

Könnyű kezelés

Könnyen navigálhat a különböző felbontású monitorok között otthon vagy az irodában. A Dell Peripheral Manager (DPM) szoftver lehetővé teszi a beviteli eszközök kezelését, és az előre beállított 1000, 1600, 2400 vagy 4000 DPI-k beállítását.

A DPM segítségével testreszabhatja a gyorsbillentyűket és gombokat, párosíthatja az eszközöket, beállíthatja a DPI-t, ellenőrizheti az elem és a kapcsolat állapotát, és frissítheti a legújabb firmware-re.

Dolgozzon kényelmesen

Dolgozzon az egyik legcsendesebb vezeték nélküli billentyűzettel akár konferenciahívás közben, akár mások közelében.

A szimmetrikus kialakítású vezeték nélküli egér bal- és jobbkezes felhasználók számára egyaránt kiváló. A dönthető lábak két állítható szöget kínálnak a billentyűzet számára, így rugalmasan választhatja ki a kívánt gépelési pozíciót.

Tartós és megbízható

A Dell Pro vezeték nélküli billentyűzet és egér úgy készült, hogy az iparág egyik vezető akkumulátor-élettartamával, akár 36 hónapig is bírja. Biztos lehet benne, hogy ezt a billentyűzet és egér kombinációt szigorú tesztelésnek vetették alá annak érdekében, hogy zökkenőmentesen csatlakozzon Dell PC-jéhez.

A billentyűzet 128 bites AES (Advanced Encryption Standard) titkosítást kínál, amely megvédi az adatátvitelt a számítógépeken és eszközökön, és biztonságos kapcsolatot biztosít gépelés közben.

Tulajdonságok:

Méretek:

Billentyűzet: 17 in x 4.8 in x 1.3 in 

Egér: 4.5 in x 1.5 in 

Egér gombok száma: 3

Mozgásérzékelés: optikai

DPI: 1000, 1600 (alapértelmezett), 2400, 4000

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés