Microsoft
Microsoft Bluetooth® Desktop Egér + billentyűzet, fekete (QHG-00025)
  • Cikkszám: 268600
Microsoft

Microsoft Bluetooth® Desktop Egér + billentyűzet, fekete (QHG-00025)

  • Cikkszám: 268600

24 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Modern, kompakt és kényelmes

A vezeték nélküli eszköz problémamentesen párosítható a laptopjával Bluetooth®-kapcsolaton keresztül, és extra hosszú üzemidőt biztosít.

Vékony, modern forma kivételes értékkel

Élvezze a stabil, tartós billentyűzet használatát, amikor a Windows rendszerben és a Microsoft 365 alkalmazásaiban dolgozik.

Időt takaríthat meg és hatékonyabb lehet

A Microsoft Bluetooth® Keyboard beépített gyorsbillentyűket tartalmaz, beleértve a Office, a keresés és a hangulatjelek billentyűit, az egyszerű hozzáférést a médiavezérlőkhöz, az alkalmazásokhoz, a képernyőkivágáshoz, a számológéphez, a hangerőszabályzóhoz stb. A Microsoft 365 és a kifejező beviteli gombok (hangulatjelek) testreszabhatók a Mouse and Keyboard Center szoftverben.

A képernyő rögzítésének új módja

Mondjon búcsút a több billentyűt tartalmazó kombinációknak, és használja a beépített Képmetsző billentyűt a szükséges elemek gyors és hatékony rögzítéséhez.

Precíz navigáció

A Microsoft Bluetooth® Mouse segítségével a dokumentumokon és webhelyeken a feladatok végrehajtására kijelölt görgetőkerékkel dolgozhat. Három gomb: bal, középső és jobb.

Gyors követőérzékelő

A legtöbb felületen zökkenőmentesen működő követéssel útközben is hatékony lehet.

Vezeték nélküli csatlakozás

Bluetooth®-kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a Windows rendszerű laptopjához. A Gyors párosítás funkció engedélyezése után minden további beállítás nélkül párosíthatja a Windows 11/10-es számítógépével.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés