Roccat
ROCCAT® Alumic kétoldalas gamer egérpad ( ROC-13-400)
  • Cikkszám: 221650
Roccat

ROCCAT® Alumic kétoldalas gamer egérpad ( ROC-13-400)

  • Cikkszám: 221650
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Magasság: 0,3 cm 
Hossz: 27,2 cm

Olyan egérpadot keres, amely kényelmet és nagy teljesítményt nyújt? Ezek alapján a ROCCAT® Alumic az, amit keres. 
Két rendkívül eltérő felületi struktúrával az Alumic megfelel az alacsony és a józan ész játékosainak. Mindkét oldal más kialakítású. Kiváló minőségű alumíniumból készült, a ROCCAT® Alumic maximális stabilitást és tartósságot kínál. A rendkívül nagy egérpad-lábak biztosítják az alumíniumokat, amelyek a helyszínen gyökereznek, miközben a játék végső egér vezérlését kínálják. Magában foglalja a géllel töltött csuklótámaszt a maximális kényelem érdekében.

EGY EGÉRPAD - KÉT OLDAL
A jobb egérpad a kiváló nyomon követés és pontos célzás kiindulópontja. Az Alumic két felülete különböző szerkezettel rendelkezik, lehetővé téve mind a gyors, mind a nagyon szabályozott egérmozgásokat. Az alacsony értelemben vett játékosoknak szuper sima felületre van szükségük a végső siklóteljesítményhez és a gyors, elsöprő egérmozgáshoz. Ezzel szemben a szemcsés felületet úgy tervezték, hogy megfeleljen a nagyszerű játékosok igényeinek. Ha nagy egér felbontást szeretne előnyben részesíteni, a strukturált felület nagyon fontos a kiemelkedő követéshez.

ELOXÁLT ALUMÍNIUM MAG
Az eloxált alumínium mag a ROCCAT® Alumic hihetetlen stabilitást és védelmet nyújt a varrattal szemben - mégis csak 3 mm vékony, így ideális a kanapén vagy mozgás közben. Ez a kompakt egérpad - amely 331 x 272 mm-es méretet tesz lehetővé - az alumínium maggal együtt maximális tartósságot biztosít.

MÉRET:

  • Szélesség: 33,1 cm 
  • Magasság: 0,3 cm 
  • Hossz: 27,2 cm

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés