AOC
AOC AGON AGM700 Gamer egér
  • Cikkszám: 274396
AOC

AOC AGON AGM700 Gamer egér

  • Cikkszám: 274396

6 499 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egér típus
Optikai
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
8 db
Egérérzékenység
16 000 dpi

Az AOC AGON AGM700 gamer egérben minden megtalálható, ami egy jó játékhoz kell. Pixart PMW3389 csúcsérzékelőjével minden mozdulatot precízen követ, akár 16 000 DPI felbontással, ráadásul a játékhoz megfelelően lehet akár változtatni az érzékenységen. Omron kapcsolói bírják az intenzívebb használatot is, így sokáig pontos marad az egér.

PIXART 3389 JÁTÉKSZENZOR 16 000 DPI FELBONTÁSSAL

A 16 000 valódi DPI felbontású Pixart PMW3389 csúcsérzékelővel felszerelt egér a kezed legkisebb mozdulatát is precíz, nyerő akcióvá alakítja minden játékban.

RGB (LIGHT FX SYNC RGB)

Fogd el az ellenséget, miközben azok megpróbálnak besurranni hozzád. Kék, sárga vagy zöld kézzel is elkaphatod őket attól függően, hogy melyik színre állítod az egeret, mivel a Light FX Sync RGB-vel ellátott RGB zónákkal rendelkezik.

OMRON KAPCSOLÓK

Az akár 50 millió billentyűleütést lehetővé tevő Omron kapcsolókkal az AGM700 tartósnak számít. Az egér a legintenzívebb használatot is kibírja, és hosszú élettartamának köszönhetően megőrzi pontos mechanikáját.

REPÜLÉS DPI KAPCSOLÓVAL

A különböző játékok különböző beállításokat igényelnek a DPI-hez. A beépített kapcsolóval egyszerűen, egyetlen kattintással beállíthatja az egér érzékenységét. A beállítások azonnal, késedelem nélkül kerülnek alkalmazásra.

FEJLETT SÚLYHANGOLÓ RENDSZER

Az öt további súlymodulból álló készlet egységenként 5 g-mal lehetővé teszi az egér hangolását, hogy tökéletes kezelhetőséget biztosítson. Nem csak a súlyt állíthatja be saját ízlése szerint, hanem a különböző súlyok előnyeit is használhatja attól függően, hogy melyik játékot szeretné játszani: A könnyebb egér javítja a képességeit, ha gyors reakciókra van szüksége, a nehezebb egér pedig pontosabb mozdulatokat biztosít. szükségesek.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés