AOC
AOC AGON AMM700 Gamer Egérpad
  • Cikkszám: 274402
AOC

AOC AGON AMM700 Gamer Egérpad

  • Cikkszám: 274402

7 999 Ft / db

  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Az AOC AGON AMM700 egérpad tökéletes kiegészítője lehet játékterednek és megkönnyíti az egér használatát a mikrotextúrás kendővel ellátott felületével. Alján pedig csúszásgátló gumialap gátolja meg, hogy elcsússzon használat közben, így zökkenőmentesen élvezheted a játékot. E mellett stílusos Light FX Sync RGB-vel rendelkező zónák is találhatóak rajta.

KEMÉNY FELÜLETŰ EGÉRPAD

A megfelelő felület elengedhetetlen ahhoz, hogy a maximumot hozza ki az egérből. Mikrotextúrás kendővel a tetején ez az egér simán csúszik a felületen, míg a hátán lévő csúszásgátló gumialap gondoskodik arról, hogy az alátét mindig a helyén maradjon.

RGB (LIGHT FX SYNC RGB)

Fogd el az ellenséget, miközben azok megpróbálnak besurranni hozzád. Kék, sárga vagy zöld kézzel is elkaphatod őket attól függően, hogy melyik színre állítod az egeret, mivel a Light FX Sync RGB-vel ellátott RGB zónákkal rendelkezik.

CSÚSZÁSGÁTLÓ GUMI ALAP

Miért érdemes csak a legjobb tárgyakkal felvértezned magad a játékban, de köss kompromisszumot a beállításnál? Ez az egérpad csúszásgátló gumitalppal rendelkezik, amely biztosítja, hogy egyetlen nyeremény se csússzon ki az ujjai között.

Termék méretei: 357 x 256 x 13 mm

Kábel hossz: 1.8m

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés