Niceboy
Niceboy Oryx M300 Duke Gamer Egér
  • Cikkszám: 272698
Niceboy

Niceboy Oryx M300 Duke Gamer Egér

  • Cikkszám: 272698

4 269 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egér típus
Optikai
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
7 db
Egérérzékenység
6 400 dpi

Az ORYX M300 Duke optikai gamer egér egyesíti a pontosságot, a gyorsaságot és a kényelmet. Fogadjon a max. 6400 értékű DPI-re, saját ORYX szoftverre, hét beállítható gombra, tartós Huano kapcsolókra és a minőségi kivitelezésre. A Niceboy ORYX M300 Duke segítségével minden játékműfajt maradéktalanul kiélvezhet.

Hét állítható gomb és Huano kapcsolók kínálta tartósság

Az M300 Duke gamer egér kiváló minőségű Huano kapcsolóinak garantált élettartama 20 millió kattintás. Mind a hét gomb jól bírja az ujjak fegyvertüzét, ugyanakkor mindig megbízhatóan regisztrálja az egyes kattintásokat.

Max. 6400-ig állítható DPI

Pontosság és abszolút ellenőrzés - tartsa kézben a mozdulatait az ORYX M300 Duke segítségével. Az egér 5 állítható, max. 6400 felbontású DPI játékmódot kínál a játék közbeni átkapcsolás lehetőségével. Így tehát mindig pontosan a kívánt kurzorsebesség áll a rendelkezésére, függetlenül attól, hogy egyetlen pixel pontossággal céloz, vagy villámgyorsan kell reagálnia.

Állítható háttérvilágítás, ORYX szoftveres gombok és DPI

Saját ORYX szoftverével a beállítások széles skálájához férhet hozzá. Hihetetlen 16,8 millió szín és kedve szerinti különböző fényhatások állnak a rendelkezésére. A program segítségével konfigurálhatja a hét gomb bármelyikét, vagy szükség szerint beállíthatja a DPI szinteket.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés