Niceboy
Niceboy Oryx M410 Gravity Gamer Egér
  • Cikkszám: 272699
Niceboy

Niceboy Oryx M410 Gravity Gamer Egér

  • Cikkszám: 272699

7 299 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egér típus
Optikai
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
7 db
Egérérzékenység
12 000 dpi

A Niceboy ORYX M410 Gravity olyan komplex gamer egér, amellyel igazán sokat kap a pénzéért. A precíziós optikai érzékelő akár 12000 DPI érzékenységet is kínál. Ezenkívül az egér testében található súlykészlettel optimalizálhatja a súlyát. A dedikált ORYX szoftverben makrókat rendelhet hozzá a hét megbízható Huano kapcsolós programozható gombhoz.

Hét Huano kapcsolós programozható gomb

A hét gomb úgy került elhelyezésre a Niceboy ORYX M410 Gravity gamer egéren, hogy a lehető legjobban illeszkedjen az ujjakhoz, és intuitív kezelést kínáljon a játékosoknak. A maximális megbízhatóságot kiváló minőségű Huano kapcsolók garantálják. Az ORYX szoftverben mind a hét gombhoz makrók és másodlagos funkciók rendelhetők hozzá.

Bővítse gamer lehetőségeit az ORYX szoftver segítségével

Az ORYX szoftver a gamer egér beállításainak bővítését rejti. Rendelje hozzá a hét gombhoz a legfontosabb parancsokat, hogy mindig kéznél legyenek, a színskálából pedig válassza ki a Niceboy ORYX M410 Gravity gamer egér háttérvilágítását.

A precíziós optikai érzékelő akár 12000 DPI felbontást kínál

Gyors és pontos mozgásérzékelést ígér a fejlett és akár 12 000 DPI maximális felbontással rendelkező optikai érzékelő. A Niceboy ORYX M410 Gravity egér könnyedén kezeli még a gyors irányváltások jellemezte nagy kihívást jelentő játékokat is. Fejlett technológiáinak köszönhetően mindig 100%-ban követi a kéz mozgását.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés